Question Informācija par pētniecības ķīmisko vielu un ķimikāliju klīrnetu piegādātājiem

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Labdien,

kā jau virsrakstā minēts, man ir pieredze par dažiem pārdevējiem un pētnieciskajām ķimikālijām (kas vienmēr ir/bija legālas pārdevēja valstī iegādes brīdī), un vēlos ar to dalīties.
Tāpēc mani jautājumi ir šādi:

Vai ir atļauta diskusija par skaidriem pārdevējiem? Kur ievietot šo informāciju. Būtu jauki, ja būtu atsevišķa sadaļa, kas veltīta skaidrajai pētniecības ķimikāliju un pārdevēju informācijai. Vai to var izveidot?
Ja nē, kura sadaļa būtu piemērota?

Paldies. :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Paldies par saiti.
Lai paskaidrotu: es nepārstāvu nevienu pārdevēju, nedz arī vēlos reklamēt kādu no tiem.
Es drīzāk domāju par vienu pavedienu, kurā pircēji varētu apspriest vairākus RC pārdevējus un pieredzi ar tiem.
Kur tas būtu jāveido?

Vēl viens jautājums:
Kur ir labākā vieta, kur publicēt konkrētu pētniecības ķimikāliju pārdevēja meklēšanu. Piemēram, alfa-pirilidīni (alfa-pvp, alfa-php) vai 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Es saņēmu 2 g mefedrona paraugu no savas valsts. 5/5 iepakojums :) darbība 4/5 Kopumā šis produkts bija labs, tajā bija vairāk serotonīna nekā dopamīna. Es esmu cilvēks, kurš reti ko lieto, tāpēc mani neiromediatori ir normāli. Pēc ilgākas lietošanas šis mefedrons aizsprostojās deguns, kas ir diezgan raksturīgi 3cmc, 4cmc. Bija arī rūgta pludināšana. Darbība ir patīkama, nav uzmācīga. Nolaišanās nebija sarežģīta. lieliska iespēja, lai dotos uz klubu vai pavadītu laiku vienatnē. Liels paldies pārdevējam un @Glitchy. Jūs esat pārsteidzošs 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tas bija patiešām labs pārskats

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Manuprāt, mums ir RC sadaļa

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
RC sadaļa ir veltīta jaunāko RC sintēzei. Tās aplūkošana maksā 1000 ASV dolāru ( ir arī citi veidi, bet šis ir pamata veids). Dažiem darbiniekiem ir brīva piekļuve, bet, ja tā būtu man (un es nesaku, ka tā ir), tad šiem darbiniekiem būtu jābūt diezgan prasmīgiem, lai izdarītu to, ko es tur neredzēju. Šajā forumā nav nekādu deguna inhalatoru līdz L-metam, tā ir nopietna ķīmija (es dzirdēju)