Question Ja jums ir nauda, kādas zāles jūs iegādāsieties vairumā, par ļoti lētu cenu?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Piemēram, ja Mdma jums maksā 3 eiro par gramu, vai nezāle 1 eiro par gramu, vai D-mets jums maksā 3 eiro par gramu, kāda cena jums ir izdevīga, ilgtermiņā, bussines?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Es domāju, ka tas vienmēr ir atkarīgs no kontaktiem un visvairāk no vietas!
Ja man būtu jāizvēlas, es izvēlētos jebkuru ķīmisku narkotiku, kurai ir ārkārtīgi liels vietējais tirgus un kuru ir lēti un viegli sintezēt, bet mazumtirdzniecībā tā joprojām ir dārga, piemēram, MDMA, metamfetamīns, amfetamīns, 4MMC.

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Ja man būtu pieejami reaģenti, jebkurš no 4 aizvietotājiem triptamīniem. Peļņa vienmēr ir sākuma izmaksu vērta, cilvēki visā Eiropā ir pārdevuši atsevišķus gramus 4-aco/ho-dmt par 300-500 eiro par gramu.

Neviens nevēlas pārdot tik mazos daudzumos, kad jūs ražojat, bet realitātē jums nebūtu jāpārvieto daudz šīs vielas, lai nopelnītu pienācīgu iztiku.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Mazāki daudzumi un lielāka peļņa var būt daudz ienesīgāki, nekā stumdīt liela apjoma :) Depends tho

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
161
Ja esat gatavs sēdēt pie tā gadiem ilgi

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Pat ja jūs negribētu gadiem ilgi sēdēt, jūs varētu iztikt ar šo triptamīnu pārdošanu vairumā par labu cenu. Psilocīnam ir foruma sintēze, un prekursori ir viegli pieejami no Ķīnas piegādātājiem.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
5-MeO-DMT, ja lēti kilogramu 2-3$/g, ir es dzirdēju par; no Meksikas caur Ķīnu

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Pirms vairākiem gadiem es mēdzu dabūt 100 presētu adderall par 3 dolāriem par gabalu. Tas bija labas kvalitātes un pirka tonnām. Pārdevējs beidzot pazuda.