Piemēram, ja Mdma jums maksā 3 eiro par gramu, vai nezāle 1 eiro par gramu, vai D-mets jums maksā 3 eiro par gramu, kāda cena jums ir izdevīga, ilgtermiņā, bussines?
Es domāju, ka tas vienmēr ir atkarīgs no kontaktiem un visvairāk no vietas!
Ja man būtu jāizvēlas, es izvēlētos jebkuru ķīmisku narkotiku, kurai ir ārkārtīgi liels vietējais tirgus un kuru ir lēti un viegli sintezēt, bet mazumtirdzniecībā tā joprojām ir dārga, piemēram, MDMA, metamfetamīns, amfetamīns, 4MMC.
Ja man būtu pieejami reaģenti, jebkurš no 4 aizvietotājiem triptamīniem. Peļņa vienmēr ir sākuma izmaksu vērta, cilvēki visā Eiropā ir pārdevuši atsevišķus gramus 4-aco/ho-dmt par 300-500 eiro par gramu.
Neviens nevēlas pārdot tik mazos daudzumos, kad jūs ražojat, bet realitātē jums nebūtu jāpārvieto daudz šīs vielas, lai nopelnītu pienācīgu iztiku.
Pat ja jūs negribētu gadiem ilgi sēdēt, jūs varētu iztikt ar šo triptamīnu pārdošanu vairumā par labu cenu. Psilocīnam ir foruma sintēze, un prekursori ir viegli pieejami no Ķīnas piegādātājiem.
Pirms vairākiem gadiem es mēdzu dabūt 100 presētu adderall par 3 dolāriem par gabalu. Tas bija labas kvalitātes un pirka tonnām. Pārdevējs beidzot pazuda.