Question Ja man ir cilvēku grupa un veikals, un es gribu viņus pārcelt šeit, lai iegādātos, izmantojot BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Ja man ir cilvēku grupa un veikals, un es gribu viņus pārvietot šeit, lai viņi iepirktos, izmantojot BB, lai justos drošāk, vai tas ir ok? Tādā nozīmē, ka viņi pirks man varbūt daudz, vai viņiem ir atļauts no pirmā pirkt no manis, kas esmu jauns vendo/pārdevējs?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Atvainojiet, man ir vēl viens jautājums. Ja kāds raksta tēmu ''i m looking for synthetic cannabinoids'', vai es varu viņu novirzīt uz manu ziņu BB zāļu tirgū vai atstāt viņam privātu ziņu? Liels paldies

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Jā, jūs varat. Es teiktu, ka tas ir nepieciešams

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Taču atcerieties, ka ir labs noteikums, ka visiem darījumiem forumā ir jāiziet cauri eskortam. Mēģinājums ievilināt lietotāju jebkādos ziņojumos, lai apietu escrow, uzreiz met uz jums krāpnieka ēnu.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
mēs nācām speciāli eskropam . klienti ir apmierināti ar eskropu :)
vēl viens jautājums. Vai ir pieņemama mūsu pārsūtīšanas politika ?

# Eiropai mēs piedāvājam 100% pārsūtīšanu vai naudas atmaksu !

## Ārpus Eiropas teritorijas mēs piedāvājam tikai 25% naudas atpakaļ vai 25% pārsūtīšanas gadījumā, ja ir zaudēti vai ja ir atgriezti atpakaļ sūtītājam vairs nevar saņemt. Tātad sūtījums ir zaudēts uz visiem laikiem !

## Mēs nepiedāvājam atkārtotu sūtījumu sūtījumiem, kas nosūtīti bez izsekošanas!

## Mēs nesūtām pasūtījumus, kas mazāki par 10 g, ar izsekojamību!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Tāpēc jums būs jāstrādā tikai ES. Attiecībā uz visiem sūtījumiem, kas nosūtīti bez izsekošanas un ko pircējs nav saņēmis, es pilnībā atmaksāšu naudu.

Mūsu eskropijs garantē, ka pircējs vai nu saņems preci, vai saņems atpakaļ naudu. Jebkādas atkāpes no šī noteikuma nav ok.