K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 Aug 9, 2024 #1 Man ir nepieciešams signalizācijas traucētājs, tas nav paredzēts zādzībai, es to gribu kā drošības līdzekli. Ja kāds var man palīdzēt, es mēģināšu eskreditēt
Man ir nepieciešams signalizācijas traucētājs, tas nav paredzēts zādzībai, es to gribu kā drošības līdzekli. Ja kāds var man palīdzēt, es mēģināšu eskreditēt
Tovenaar Don't buy from me Resident Language 🇪🇪 Joined Aug 29, 2023 Messages 95 Reaction score 45 Points 18 10 Aug #2 Kādus signālus vēlaties bloķēt? Cik metru? Un tā tālāk utt. Jums ir jāsniedz vairāk informācijas Upvote 0 Downvote
K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 10 Aug #3 Es gribu bloķēt mājas trauksmes signālu šeit ir pilns banku māju ar signalizāciju Es gribu ieņemt vienu, lai es varētu strādāt Upvote 0 Downvote
Es gribu bloķēt mājas trauksmes signālu šeit ir pilns banku māju ar signalizāciju Es gribu ieņemt vienu, lai es varētu strādāt
ireshop Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined Jan 14, 2024 Messages 72 Reaction score 38 Points 18 10 Aug #4 Slikta ideja Upvote 0 Downvote