Question Man ir jautājums par amph bāzi/eļļu uz sulfātu

mathias450

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Labdien,
kā praktiski no bāzes tiek iegūts amfetamīna sulfāts, ja mums ir sērskābe un izopropanols. vai šim procesam nepieciešama temperatūras paaugstināšana (vārīšana)?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Sveiki,

Nē, sajauciet sērskābi ar ipa 1:10 un paskābiniet amfetamīna eļļu maisīšanas laikā, līdz sasniegsiet pH 6.

Pēc tam vakuumfiltri, izmazgājiet ar aukstu acetonu vai ipa un izžāvējiet.

Voila

mathias450

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki,
Tātad pirmā lieta, ko es darīšu, kad sasniegšu 6 pH, ir vakuumfiltrs?
Precīzāk, kāds vakuumfiltrs ir nepieciešams.
Liels paldies par atbildi.

View previous replies…

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Kad esat paskābinājis savu amfetamīna eļļu, tai vajadzētu būt līdzīgai biezai krējuma masai.

Pārsedziet to ar plastmasas maisiņu un gumiju un ievietojiet ledusskapī vai saldētavā.

Nākamajā dienā to vakuumfiltrējiet, izmantojot Buknera piltuvi ar vidēju < 10um filtru.

Kad šķidrums ir notecējis, ielejiet vēlams aukstu acetonu 99 % > vai IPA 99 % >, lai nomazgātu amfetamīnu.

Kad esat iztukšojis visu mazgāšanas šķīdumu, ievietojiet to atvērtā traukā un ievietojiet saldētavā.

Aukstais šķīdums iztvaikos lēnām, un amfetamīns neoksidēsies tik ātri kā telpā.

Kad tas ir sasniedzis vēlamo dfyness vakuumā to noslēgt.

Ar vislabākajiem sveicieniem

mathias450

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Paldies par informāciju.
Tātad, kad es paskābinu eļļu, es to ievietoju ledusskapī, kur tai 1 dienu nedrīkst būt saskare ar gaisu, un viņi to vakuumfiltrē.
Kā precīzi to mazgā un kāpēc. Vai es varu sākt izmantot acetonu, kad paskābinu eļļu?
Sveicieni.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Jā, kad esat pabeidzis paskābināšanu, ievietojiet to saldētavā, iemesls ir tāds, ka šķidrums kļūst blīvāks un ne tik viegli precipitē caur iegūto filtru.

Jūs ievērosiet, ka reakcijas šķidrums vispirms tiks izsūknēts, bet jūs nevēlaties, lai tas būtu pilnīgi sauss.

Tad vienkārši ņem aukstu acetonu un ielej to tieši virs amfetamīna, kamēr darbojas vakuums.

Amfetamīnu nomazgā, lai attīrītu to no jebkādiem reakcijā palikušajiem piemaisījumiem.

Šim nolūkam ir piemērots gan acetons, gan ipa, bet acetons ir labāks par ipa tāpēc, ka tas iztvaiko divreiz ātrāk.

Ar vislabākajiem sveicieniem

mathias450

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bet, ja es sākumā izmantošu acetonu, vai man būs tāda pati attiecība (1:10), kā es to daru ar ipa?
Paldies.
Ar sveicieniem.

Wizard

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Hi swim izmanto šādu metodi

1 litrs a-eļļas (brīvā bāze)
2 litri metanola

Maisa, līdz viss ir kārtīgi sajaukts
Pēc tam pievieno sērskābi 50 %, līdz tā pārstāj izgulsnēties.

Kad pārtrauc reaģēt, ielieciet saldētavā (svarīgi, lai iegūtu labi strukturētu pastu).

Pievienojiet skābi lēnām, jo reakcijas rezultātā tā sakarst, un uzmanīgi sekojiet līdzi ph 6.

Ja ph pazemināsies pārāk daudz, to var koriģēt, izmantojot vairāk a-eļļas.

Paturiet prātā arī to, ka gatavais produkts reaģē ar oksigēnu, un vislabāk to uzglabāt spirta šķīdumā un uzglabāt kā pastu.

Izvēlieties šķīdinātāju ar ātru iztvaikošanas ātrumu, jo pretējā gadījumā tas aizņems visu mūžu.

Veiksmi