S Studenttt Don't buy from me Resident Joined Sep 29, 2022 Messages 42 Reaction score 20 Points 8 Nov 26, 2022 #1 Labdien, man ir nepieciešams kāds ar organiskās ķīmijas izglītību, kas varētu man parādīt vai izskaidrot vienkāršā angļu valodā, kā hidrokslamīnu pārvērst ketamīnā.
Labdien, man ir nepieciešams kāds ar organiskās ķīmijas izglītību, kas varētu man parādīt vai izskaidrot vienkāršā angļu valodā, kā hidrokslamīnu pārvērst ketamīnā.
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #2 Ko jūs patiešām vēlaties? Sintētisko ceļu, kā savienojumu ar pieciem atomiem pārvērst ļoti sarežģītā organiskajā molekulā? Upvote 0 Downvote
Ko jūs patiešām vēlaties? Sintētisko ceļu, kā savienojumu ar pieciem atomiem pārvērst ļoti sarežģītā organiskajā molekulā?
Zarder Don't buy from me Resident Joined Dec 17, 2022 Messages 39 Reaction score 7 Points 8 02 Jan #3 Es zinu par termisko pārkārtošanos, ko varētu veikt no hidroksilimīna uz ketamīnu, nevis hidroksilamīnu. Upvote 0 Downvote
Es zinu par termisko pārkārtošanos, ko varētu veikt no hidroksilimīna uz ketamīnu, nevis hidroksilamīnu.