Question Kā jūs sāksiet zāļu pārdošanu?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki. esmu farmaceite ar diezgan garu CV.
Mani ļoti interesē šī tēma, un es jau gadu domāju par šo hipotētisko problēmu...
Pieņemsim, ka kādam ir prasmes/līdzekļi zāļu ražošanai nelielā mērogā.
Pieņemsim, ka šis cilvēks neplāno ražot spēcīgas vielas, tikai parastās recepšu zāles (benzo, barbus u.c.) ar primāro kvalitāti (mazāk letālu mijiedarbību utt.).
Jautājums ir šāds:
Kā šī persona sāks pārdot narkotikas? Kādas iespējas viņam ir un cik liels risks ir saistīts ar katru no šīm iespējām?
Pieņemsim, ka viņš, tāpat kā seriālā Breaking Bad, ir smadzeņu puisis, kuram trūkst ielas iemaņu, ir... tāpēc viņš nezina, ar ko sākt.

Sveicieni no Eiropas rietumiem

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Labdien. Vispirms šim cilvēkam ir jāiemācās, kā būt anonīmam internetā (Ja šis cilvēks vēlas droši pārdot internetā). Nākamais solis ir atrast piemērotu tirgus vietu, kur viņš var pārdot produktus. Viņam ir jānoskaidro, kā izmantot anonīmās kriptovalūtas, lai saņemtu maksājumus un paliktu drošībā.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Es sāktu ar tā reģiona likumu izpēti, kurā plānojat darboties. Jums ir pienācīgi jāizprot juridiskie riski, pirms sākat pārdot. Pēc tam, kā teica Pattons, izpētiet anonīmu interneta lietošanu, sūtījumu nosūtīšanu un saņemšanu. Izpētiet naudas atmazgāšanas jautājumus. Sastādiet cilvēku komandu, ar kuriem sadarbosieties savā darbā. Izveidojiet ražošanu, mārketingu, vadiet savas pārdošanas vietnes vai izmantojiet vietējos tirgus laukumus, lai to darītu.

Tas ir vieglāk, nekā varētu šķist pirmajā mirklī.

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Visām tiesībaizsardzības iestādēm tas nav vainas atzīšana.

Es savulaik biju samērā liels pārdevējs darknet tīklā. es labprāt dalītos ar visu, ko es iemācījos, pārejot no ne narkotiku tirgotāja uz pieklājīga izmēra operāciju. man vajadzēja apmēram 4 mēnešus, lai sasniegtu pārdevēja un uzticības līmeni, kas, manuprāt, ir 6 un 5 procenti.

man ir bildes, lai dublētu lielāko daļu no tā, tomēr tie ir atgūti no datora dublējuma, tāpēc tie ir viegli izkaisīti.

ja jūs interesē un nāvīgi nopietni. es jums palīdzēšu.