Question Kā sākt ?

FrenchConnection

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sveiki,

Es vēlos sākt nodarboties ar zāļu biznesu, bet man nav nekāda sakara ar to.

Tāpēc man ir daudz jautājumu par šo biznesu,
Kādi ir noteikumi šajā biznesā?
Kā es varu iegūt pirmo klientu (es nevēlos pārdot uz ielas)? Mani interesē narkotiku pārdošana dīleriem manā pilsētā, nevis pārdošana pa gramiem.
Kā es varu nosūtīt savas narkotikas ar vēstuli? Es jau saņemu narkotikas vēstulē, bet es nezinu noteikumus, lai nosūtītu labu anonīmu vēstuli.
Kā es varu atrast "deadzone" savā pilsētā? Vai es varu vienkārši kaut kur ievietot pastkastīti?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Vispirms ir jāizlemj, ar kādām vielām strādāsiet, jo heroīnam un marihuānai ir nedaudz atšķirīga pieeja.
Pēc tam jums jānosaka vielu avots, vai jūs sintezēsiet tās pats vai pirksiet un tālāk pārdosiet?
Jūs varat meklēt klientus savā pilsētā, izmantojot internetu, vai izmantot bezsaistes reklāmu, piemēram, uzlīmes.
Es neiesaku sūtīt vēstules, tas nav droši sūtītājam un saņēmējam. Nāves pilieni ir labākais risinājums uzņēmējdarbībai.

Bigrush421

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
kā es varu izveidot savienojumu savā pilsētā?

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
35
Ja vēlaties nodarboties ar šo uzņēmējdarbību, jums tam ir jābūt pamatojumam. Jūs vēlaties naudu? Protams, ka vēlaties. Savienojums, kā jūs domājat, ir kā cilvēks, kurš pērk no jums ne mazu daudzumu zāļu, un jūs vēlaties no tā naudu.. Jūs nevarat sākt bez sakariem. (sakariem ir savi avoti) Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu no narkotikām, tad jums vispirms ir jāatrod cilvēki, kas tās lieto. Jums ir jābūt labākai cenai vai kvalitātei, lai viņi pirktu no jums, nevis pirktu narkotikas no saviem dīleriem. Ja jums nav prakses saskarsmē ar narkomāniem, tad viņi var nozagt jums pilnīgi visu, pat nogalināt. Jūs varat apsvērt, vai patiešām vēlaties šo darbu. Bet, ja vēlaties, veiksmes un palieciet nelokāmi.

FrenchConnection

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Domāju, ka sāku ar hasku, jo tur, kur es atrodos, pieprasījums ir ļoti liels,
pirkt un pārdot tālāk man ir efektīvāk, jo man nav nekādas pieredzes ar.
Snapchat var būt labs kanāls, lai iegūtu klientu ? Ja es to izmantoju, kā es to varu izmantot "anonīmi"?

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Jā. Arī es vēlos sākt strādāt šajā nozarē. Mana prioritāte ir marihuāna, jo esmu iemīlējis to jau sen ✌️, bet es varu būt arī daļa no izplatīšanas ķēdes citiem. Man ir nedaudz vairāk laika sev. Nepieciešams, lai nopelnītu naudu, jo es zaudēju gandrīz 2k USD pilnīgi un ir pietiekami daudz, ka mother*uckers. Jā, viņi scam mani. Varbūt kādam ir kādi piedāvājumi? Paldies. Polija

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Burts var būt pārāk mazs, lai tajā būtu saprātīgs zāļu daudzums. Man patīk darīt "mirušos pilienus", ja godīgi, tas arī ir izaicinoši, bet vismaz ir kontrole pār precēm, un jūs neatstājat tik daudz pēdu, atšķirībā no sūtījumiem.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Patiesībā ir 2 lietas, kas jums ir jāizlasa. Tumsonības bībele un pārdevēju bībele. Tās bija par Dread. Es mēģinu atrast saites