Labdien,
Es ceru, ka jūs lasāt šo tekstu mājās, nevis pārpildītā, tvaikojošā Malaizijas aizturēšanas centrā.
Nerunājot par jokiem, es nekad, nekad un nevienam neiesaku uz kuģa ņemt līdzīgas lietas, piemēram, šaujamieročus, sprāgstvielas un nelegālas narkotikas. Nav svarīgi, vai jums šķiet, ka tas ir neliels daudzums un jūs to varat noslēpt, vai arī tas ir liels daudzums un jūs vēlaties to norīt. Mani visvairāk uztrauc fakts, ka jūs esat gatavi riskēt ar to, ka jums, iespējams, desmitiem gadu atņems brīvību par mazāko narkotiku daudzumu šajās valstīs. Indonēzija, Bruneja, Malaizija, Ķīna, Vjetnama, Taizeme un gandrīz visas valstis, kas nav Eiropas Savienībā, par narkotikām izdarīs briesmīgas lietas ar jūsu dzīvi un labklājību. Velns, pat ES tas beigsies slikti, vienīgā atšķirība ir tā, ka jums netiks piespriests burtisks mūža ieslodzījums vai reāls nāvessods.
Man 20 gadu sākumā bija smaga un ilgstoša heroīna un kokaīna atkarība. Apvienotajā Karalistē man bija neierobežots (gandrīz neierobežots) tā krājums. Bija jādodas atpakaļ uz savu dzimteni ES, un man bija jāņem līdzi krājumi, lai pietiktu 10 dienām. Es biju ļoti naiva un pārāk pašpārliecināta. Es iepakoju 10 g lieliskā afgāņu heroīna 15-20 mazos akmentiņos, ko ietinēju smēķēšanas papīros un divkāršā plēves slānī, kas būtu termiski aizzīmogots. Katru akmeni es ievietoju dažādās personīgajās mantās: piemēram, vienu iebāzu vienā zeķē, otru - nākamajā; divus iebāzu tajā mazajā džinsu kabatiņā; vienu iebāzu bokseros (uz 10 dienām paņem daudzus bokseru un zeķu pārus); salocīju T-kreklus un arī tur iebāzu vienu akmeni. Es ļoti labi salocītu un saspiestu visas mantas ar heroīnu tajās, pat izgludinātu, lai tās izskatītos patiešām prestiži un muitnieks negribētu būt rupjš zemnieks un sabojāt manas brīvdienu drēbes. Tajā dienā es būtu skaidrā prātā, bez ielas apģērba, bez dīvainas ''gangsteru'' uzvedības.
Tas tika darīts divas reizes. Atskatoties uz to, es nekad to nedarītu šajā vecumā. Man vienkārši paveicās. Visās lidostās ir suņi. Zinu, ka Dienvidaustrumāzijā narkotiku kontrabanda un terorisms rada lielas bažas, tāpēc viņi pieliek papildu pūles, lai mēģinātu atklāt šos priekšmetus.
Es stingri iesaku jums pat neapsvērt šādu rīcību. Atcerieties, ka es to darīju pirms 15 gadiem. Lidostu drošības dienesti ar katru gadu kļūst arvien labāki un labāki aizliegto priekšmetu pārtveršanā.
Es iesaku izmantot DHL, UPS vai kādu citu kurjerpastu, kas pieejams jūsu reģionā, un izmantot viltus vārdus, ierakstītus tālruņus, vienreizējus e-pasta kontus un tukšas, drošas mājas tipa adreses.