Question Kā atšķirt kokaīnu no benzokaīna?

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Sveiki, vai kāds zina, kā atdalīt kokaīnu no benzokaīna? Man pietrūkst ideju, paldies

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Ar kādām idejām sākāt darbu? Kā tas nav triviāli?

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Es domāju par kokaīna brīvu bāzi ar NaOH un šķīduma uzsildīšanu līdz aptuveni 90C, lai lielākā daļa griezējvielu ar zemāku kušanas temperatūru izkustu un peldētu ūdens virspusē, lai es varētu filtrēt caur Buknera piltuvi vai dekantēt šķīdumu un kokaīna bāze tiktu atdalīta, lai levamizols, lidokaīns, fenacetīns utt. tam vajadzētu viegli izdoties, jo kušanas punkti ir diezgan atšķirīgi (vielām ar augstāku kušanas punktu es to darītu otrādi), bet benzokaīna kušanas punkts šķiet pārāk līdzīgs kokaīnam, lai to izdarītu, un es nevaru atrast ticamus datus par benzokaīna ķīmiskajām īpašībām, vienā vietnē teikts 0,4 mg/l, citā - 0,4 g/l, turklāt trūkst informācijas par ķīmiskajām īpašībām, kas attiecas uz bāzi, HCl, viršanas punktiem vakuumā, atmosfērā...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tātad. Man šķiet, ka viens labs veids ir izmantot ļoti aukstu ūdeni. Saskaņā ar dažām vietnēm kokaīna HCl šķīdība ir 2 g/ml, benzokaīns = 2,4 mg/ml.
Es izmēģinātu 2 ml/g auksta ūdens un dekantētu to no benzokaīna, kas atradīsies uz dibena.
10 g kokaīna/ 20ml varētu saturēt tikai 50 mg benzokaīna, un tas ir droši, jo nav reakcijas. Iztvaicē ar ventilatoru traukā

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Es patiešām vēlos zināt, ko viņš ir darījis līdz šim un kā viņš izlēma tos darīt, jo iepriekš viņš ir darījis sarežģītākas lietas nekā šī.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Tas ir jautājums, ja kokaīns ir HCl, benzokaīns galu galā arī ir HCl, tāpēc abi šķīst ūdenī, ja es brīvi bāzēju koksu, abi kļūst brīvi bāzēti un slikti šķīst ūdenī.

View previous replies…

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Benzokaīna HCl šķīdība ūdenī joprojām ir tikai 2,85 mg/ml, tāpēc būtībā nekas nemainās.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Paldies, nevarēju atrast nekādus datus par to.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ja... kokaīns ir HCl, tad benzokaīns galu galā ir HCl....too🤔. Pamatojoties uz kādu mehānismu. Ticiet man, ka Lūisa skābes neitralizēšana bija pirmais, ko es apsvēru, kam sekoja skābes ifikācija. " B/A ekstrakcija", pievienojot tai pāris skalošanas reizes, un tā varētu kaut ko izņemt, bet ne benzokaīnu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tas varētu būt labi. Dažreiz jūs darāt lietas, pamatojoties uz plašu pieredzi, bet dažreiz jūs darāt trakas muļķības akli bez loģiska iemesla. Es pētīju visu savu dzīvi.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Es nesaprotu, ko jūs sakāt, vai jūs ar to domājat mani: "Dažreiz jūs darāt lietas, pamatojoties uz plašu pieredzi, un dažreiz jūs darāt trakas muļķības akli, bez loģiska iemesla"?

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Neviens nezina, ko jūs darījāt, kādas bija jūsu idejas vai no kurienes tās nāca, tāpēc viņš nenozīmē jūs.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Viss " dažādi kušanas punkti un Buknera piltuve" ;
A. Nevar izdarīt, ja vien jums nav sakarsētas Bihnera piltuves, jo, tiklīdz silts šķīdinātājs nokļūst šajā piltuvē, tas vairs nav kausējams.
B. Izklausās pēc laba plāna, kā aizsērēt piltuvi.
Vislabāk izpētītā metode, izņemot B/A ekstrakciju, ir hloroforms un heksāns, lai "defatētu x 3. Tā ir pārbaudīta metode, lai atdalītu levamizolu, neitralizējot HCl.