Question Kā impregnēt sāļus (amfetamīnu, mdma, kokaīnu) plastmasā, nosūtīt tos un atgūt sāļus galamērķa valstī.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Koksa laboratoriju skaita pieaugums Eiropā liecina par kontrabandas kokaīna ķieģeļu "nāvi

Narkotiku eksperti VICE World News stāsta, ka kontrabandisti arvien biežāk tīru kokaīnu izšķīdina materiālos un ekstrahē to liela mēroga Eiropas laboratorijās.

"Gredzens" sūtīja ar kokaīnu piesūcinātās plastmasas granulās: policija skaidroja, ka šī metode nozīmēja, ka narkotika bija pilnīgi nenosakāma standarta muitas pārbaudēs."

Kā kokaīnu impregnēja plastmasas granulās?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Izmantoju drukātu a4 papīra kopiju no garlaicīgiem dokumentiem, lai iemērktu 10 g amfetamīna sulfāta, sajaucot ar nemērcētiem dukumentiem un pēc žāvēšanas izspiežot, lai izskatītos kā jauni. lidoju personīgi ar tiem, izturēja pat papildu pārbaudes np, idk, kādi bija zaudējumi, bet es iedomājos, ka nelieli, jo "tēja" bija spēcīga.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
kādu šķīdinātāju jums nācās izmantot, vai jums bija kādas kvalitātes problēmas, cik man zināms, amfetamīns sabojājas bez hermētiska iepakojuma. jūs svērāt savu produktu reversajai konversijai, jums bija zaudējumi.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ūdens.
Vai jūs neesat lasījis? Es mērcēju loksnes karstā ūdenī un dzēru, negaidīju iztvaikošanu.
Protams, ka bija zaudējumi, un, protams, ka būs vēl lielāki zaudējumi, ja vēlēsieties pārveidot

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Tas darbojas daudz labāk, ja izmantojat "Lignin free" papīru, kas pieejams mākslinieku piegādes vietās. To galvenokārt izmanto akvareļgleznojumiem, un tas daudz labāk un vienmērīgāk uzņem ūdeni. Šo papīru var izmantot arī LSD loksnes ieklāšanai, tad vēlaties pārliecināties, ka tas nesatur lignīnu un hloru, bet lielākā daļa papīra mūsdienās tik un tā netiek balināts ar hloru.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Es nodarbojos ar to, ko jūs saucat par kokaīna laboratoriju.
Tas ir tikai woth it, ja jūs importējat no Dienvidamerikas tieši

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Cik maksā 5 kg iegāde no ražotāja kādi ir zaudējumi produkta konversijas laikā?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
@Zan444 Imports no Brazīlijas ir ok?
@UWe9o12jkied91d 10 g uz papīra lapas ir daudz, neticami plānā papīra lapā var būt tik daudz amfetamīna.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jā, bet ne mazos daudzumos

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jā, bet ne mazos daudzumos

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Vai kādam ir informācija par kokaīna impregnēšanu papīrā bez smaržas.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Kad būsiet atrisinājuši šo jautājumu, lūdzu, dalieties ar mums pārējiem. Lielāko daļu savas dzīves esmu palicis ārpus nezāļu biznesa, jo tās ir pārāk smirdīgas, ja vien es varētu tās piesūcināt papīrā bez smaržas, kāpēc es par to nebiju padomājis agrāk, kāpēc es par to nebiju padomājis agrāk,..

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Es strādāju ar brazīliešiem, kuri to dara, bet viņi man neatklāj, kā, lai es zinātu, ka tas ir 100% iespējams. Papīrs nāk smaržojošs pēc veciem cigāriem, ja patiešām tuvu piesūcies. Ekstrakcijai izmanto pārtikas etanolu 97 %+. To sauc par nedenaturētu, un man bija arī jāpērk ūdens destilatori. Es zinu, ka ļoti neskaidri, bet varbūt kāds ķīmiķis no mums var sniegt vairāk informācijas.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
u ir kontaktinformācija koksa importam uz eiropu?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Domāju, ka var izmantot arī ūdeni, bet ir atkarīgs, kādā formā tas ir rakstā. Ja tas ir Base ūdens nedarbosies, ja tas ir HCL ūdens būtu jādarbojas labāk nekā etanols.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Izšķīdiniet to un izsmidziniet uz papīra, kas to. Nekādas lielas ķīmijas šeit nav. Pēc tam jūs to atkal ekstrahējat un padarāt to spīdīgu, un jums ir gatavs galaprodukts.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ja mēs apvienosimies, mēs atklāsim to noslēpumu. Esmu gatavs saņemt materiālu paraugiem un analizēt to uz spektrometra un citām analītiskām iekārtām.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Šī tēma ir ļoti interesanta, jo īpaši plastmasas impregnēšana. Manuprāt, tā ir ļoti laba metode, bet es nevaru sniegt nekādu informāciju, jo vairāk nodarbojos ar vairumtirdzniecības produktu izplatīšanas nozari Eiropā, taču mani šī tēma ļoti interesē.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Ja jūsu nesošais produkts ir sauss, piemēram, drēbes, papīrs u. c., jums tas jāimpregnē kā bāze (mazāk smaržo, mazāk jutīgs pret mitrumu, stiprāks u. c.) , ja vēlaties to izņemt, vienkārši meklējiet šķīdinātāju, kas nešķīdina jūsu nesošo produktu. Izšķīdiniet savu kokaīna bāzi šajā šķīdinātājā un izkristalizējiet tajā šķīdinātāju ar hcl. Dažreiz vispirms ir nepieciešams iztīrīt izšķīdušo kokaīna bāzi, jo no nesējprodukta var iegūt krāsu. Piemēram, džinsu zilā krāsā, ja to izmantojat kā nesējproduktu.
Kad tiesībaizsardzības iestādes arestē kokaīna laboratoriju, kas mazgā kokaīnu no nesējproduktiem, vienmēr redzams daudz šķīdinātāju (acetons/mek/heksāns/etilacetāts).
Nīderlandē jūs redzat arī daudz negadījumu (sprādzienu/grēku), kuros iesaistītas neliela mēroga kokaīna "mazgāšanas" laboratorijas.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Viņam nav nepieciešams impregnēt to kā bāzi, jo īpaši smaržas dēļ, jo bāzei ir spēcīgāka smarža nekā hcl, bāzes pastai ir sliktākā, tas ir saistīts ar dažādu piemaisījumu klātbūtni un tās ražošanas laikā izmantotajiem šķīdinātājiem, piemēram, petroleju vai benzīnu... Dažreiz "nesējs" var būt smirdīgs no hcl atkarībā no tā, no kuras virtuves tas nāk, parasti jūs vēlaties izvairīties no kolumbiešu, jo dīzeļdegvielas smarža ir spēcīga, Peru izmanto gandrīz tādu pašu metodi kā kolumbiešu, bet tā ir labāka, labākais variants ir bolīvijas hcl, viņi joprojām izmanto veco skolu dietilēteri, lai izgatavotu hcl formu un mazgātu, tāpēc bolīvijas ir mazāka smaka salīdzinājumā ar citiem...
Šāda veida sistēma ar hcl ir paredzēta maziem kontrabandistiem, kas mēģina ievest no a/b dažus kilogramus vai nedaudz vairāk... Lielie zēni šajā nozarē impregnē makaronu bāzi daudzos veidos, kā jums patīk, un nogādā atpakaļ galamērķa punkta laboratorijā tāpat, kā viņi to dara dzimtenē džungļos no SA.