Question Kā atrast klientus

Bringiton

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tikko sāku nodarboties ar tirdzniecību uz ielas, man ir jautājums, kā man atrast klientus, kas varētu pirkt. Es atrodos ASV.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tātad uz ielām ir cita pasaule salīdzinājumā ar tiešsaistes pasauli. Es ieteiktu labas kvalitātes produktu. Klubi ir laba vieta, kur atrast pircējus. Jums ir jāatrod demogrāfiskā grupa cilvēku, kas lieto narkotiku, kuru jūs pārdodat, un jādodas uz vietām, kuras šie cilvēki bieži apmeklē. Jums tas ir jāizjūt. Bet jūsu spēle būs no mutes mutē. Nododiet savu produktu cilvēkiem, kuriem, cerams, ir draugi, kas lieto narkotikas. Atcerieties, ka jārīkojas piesardzīgi. Slepenajam vai informatoram būtu slikti pārdot. Bet tas varētu nebūt galvenais iemesls bažām, līdz jūs kļūsiet lielāks.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Policija bieži strādā zem aizsega bāros un naktsklubos. Es nemēģinātu neko pārdot nevienam, ko tur nepazītu. Mūzikas šovi, festivāli, geto. Atkarībā no tā, ko tu pārdod. Bārā es nevarētu pārdot heroīnu, bet pie bezpajumtnieku patversmes es nevarētu pārdot kokaīnu.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tas pats jautājums, vēlos uzzināt, kā atrast klientus tiešsaistē. Jebkura palīdzība būtu ļoti pateicīga.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Jūs neatrodat klientus tiešsaistē, viņi atrod jūs, ja viņiem ir kur. :)

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hahah, paldies

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tiešsaistes klienti ir atšķirīgi. Tur jūsu mērķis ir panākt, lai jūsu produkts nonāktu pēc iespējas vairāk acu priekšā. Es izveidotu pārdevēju veikalus vairākos lielākajos tirgos. Pārliecinieties, ka pirmajiem pircējiem piedāvājat lielisku produktu un teicamu klientu apkalpošanu (patiesībā jums to vajadzētu turpināt, bet sākumā tas ir ļoti svarīgi). Iespējams, pat ja dažos no tiem ir bezmaksas preces. Kad jums būs pārdošanas apjomi un labas atsauksmes, nāks jauni klienti. Labi ir arī bezmaksas paraugi par atsauksmi forumā.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Liels paldies par jūsu laipno ieteikumu.(y)(y)