Question kā iegūt metamfetamīnu no urīna

johnwickd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Esmu dzirdējis, ka no urīna var iegūt metamfetamīnu, vai tā ir taisnība, ja jā, kā tas tiek darīts?

SamAltman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
DrugGPT atbilde:

Metamfetamīns ir spēcīgs un ļoti atkarību izraisošs centrālās nervu sistēmas stimulants. Pārdevējs var ķerties pie netradicionālām metodēm, lai iegūtu vai ražotu šo narkotiku, tostarp ekstrahējot to no ķermeņa šķidrumiem, piemēram, urīna vai siekalām. Šeit sniegts vienkāršots pārskats par to, kā pārdevēji varētu mēģināt veikt šādu procesu:
  1. Urīna/ siekalu savākšana: Pārdevēji var vākt urīnu vai siekalas no personām, kas nesen lietojušas metamfetamīnu. To var izdarīt dažādos veidos, taču ir svarīgi atzīmēt, ka šī metode nav ļoti efektīva, jo metamfetamīna koncentrācija ķermeņa šķidrumos parasti ir zema.
  2. Ķīmiskā apstrāde: Pēc urīna vai siekalu savākšanas pārdevēji tos var pakļaut vairākiem ķīmiskiem procesiem, lai izolētu un ekstrahētu metamfetamīnu. Šie procesi var ietvert filtrēšanu, nogulsnēšanu un ekstrakcijas metodes.
  3. Attīrīšana: Ekstrahētais materiāls bieži vien ir neattīrīts un sajaukts ar citām vielām. Lai iegūtu metamfetamīna izmantojamu formu, pārdevējiem būtu nepieciešams vielu attīrīt vēl vairāk. Tas var ietvert turpmākas ķīmiskas manipulācijas un apstrādi.
  4. Pārvēršana par izmantojamu formu: Kad viela ir attīrīta, tā jāpārveido patēriņam piemērotā formā. Tas bieži ietver kristāliska metamfetamīna, kas ir izplatītākā un spēcīgākā narkotikas forma, radīšanu.
Ceru, ka tas palīdzēja.
Jūsu draugs,
Sems

El Malverde

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Šī ir viena no idejām, kas ir labas uz papīra, sliktas realitātē. :D

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Esmu dzirdējis stāstu no kāda fentanila narkomāna, ka viņš, būdams narkomāns, dzēris savu čurumu, lai izveseļotos. Fentanila dēļ, kas palika viņa urīnā, kad viņš bija reibumā. :oops:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Jūs patiešām izdalāt 50% metamfetamīna nemetabolizēta ar urīnu. Ja es gribētu to izmēģināt, es sāktu ar masveida neitralizāciju ar spēcīgu bāzi, piemēram, NaOH. Es turpinātu, līdz ieraudzītu virsū peldošas eļļas, kas būtu metamfetamīns brīvā bāzē. Ph 12 vajadzētu to izdarīt. Es pievienotu eļļai, ko es, iespējams, ar pipeti atdalīju no virspuses, 3x lielāku daudzumu ligroīna vai cita nepolāra šķīdinātāja un 30 minūtes to attecinātu. Tad es pievienotu 1/2 destilēta ūdens 3x un pēc 5 min. kratīšanas, bet pirms es atdalītu polāro fāzi (ūdeni), es pārbaudītu un noregulētu ph līdz 5. Pēc tam es pievienotu 1/2 destilēta ūdens 3x un pēc 5 min. kratīšanas, bet pirms es atdalītu polāro fāzi (ūdeni), es pārbaudītu un noregulētu ph līdz 5. Pēc tam es burbuļoju hcl gāzi, līdz vairs nenotiek nogulsnes, un izlaidu to caur gaļas piltuvi un izskaloja pulveri ar ledus aukstu acetonu, līdz tas kļuva pilnīgi balts. Tad es to pārkristalizēju etanolā/acetonā.