Es diezgan daudz got to, bet idk par šo lapu vairāk domāju, ka es esmu gonna galvu uz ārā pēc tam, kad pamanīju pāris lietas mana atbilde btw bija super acīmredzams un viegli ....šādi gudri cilvēki domā tikai galējībās ....tie neievēro vienkāršo bez bažām, jo par vienkāršību nav runāts vai mācīts . Lielākā daļa cilvēku ignorēt acīmredzamo, bet tur bee daži cilvēki, kas būvēts citādi. Tas viss atgriezās pie ziepju izgatavošanas. ....... otro reizi 20 gadu laikā iemeta visu projektu sadedzināšanas krāsnī, jo es ignorēju acīmredzamo.......o labi vēl 10 gadu laikā maby . Butttttt iv teica šo.... iemācījušies zināšanas ir spēks pār tiem, kas vēlas iznīcināt minētās zināšanas. Es saņēmu savas atbildes, esmu laimīgs, ka nav vērts riskēt ar cietumu un zaudēto laiku ar ģimeni. ...vienkārši vajadzēja pārspēt valdības nolīgtos prātus, lai pierādītu, ka mēs, cilvēki, joprojām kontrolējam lietas, ja mēs uzspiežam vienkāršāku dzīvesveidu, izturot vieglu diskomfortu, kas saistīts ar to, ka iztikt bez būtiskām atkritumu lietām, tad mēs būtībā rakt tuneli zem visas sistēmas, kas noved pie sabrukuma. Ja jūs nevarat pateikt, ķīmiskā literatūra, pētījumi, pētījumi un redzēt, cik daudz ir nosegts tagad un vai pilnīgi izlaists ir kinda paņēma mani pārsteigums cuz daudz ir mainījies visās dzīves jomās kopš pēdējā laika....10 gadiem, kad pasaule bija tas garlaicīgi un cik daudz controle viņiem ir tagad fucking traks dea ir uz visu tagad, kur tā nav jautri un nav vērts to visu, jo tehnoloģijas un vāja prāta dumb ass's, kas nevar patērēt lieliskus savienojumus bez ņemot pļaušanas devas, kas darbojas lūpas..... lol un tikai pievienot komēdiju manas atbildes litteraly bija tāds pats kā ļoti ļoti vecs ziepju izgatavošanas process il beigt savu rant, sakot il nokāpt no mana "ziepju kastē" un beigt ar fuck visiem valdībām neviens no tiem runā par tur savu tautu vairs un bija vergs tur ļoti radīšanu, ka mēs veidojām viņiem .....the beigas . Ya daži ir kods daži ir skaidrs, daži nav un im sober lmao mēs, vienkāršie ļaudis nav labos ūdeņos mans draugs .... rakt Google patentu un pubchem in "saistītie savienojumi" secion šo biosynthisised ķimikālijas ražoti manu ģenētiski modificētas baktērijas.....n-izopropilbenzilamīns ir patenti un savienojumi no vairākām organizācijām par to, ka tas ir mikrokristāls bla bla bla, bet tā spēj iekapsulēt lietas, piemēram, vax, un tur ir burtiski fucking pacientu un pilnīgi rakstīt par to, ka tas ir dzīvotspējīgs līdzeklis hiv transportēšanai un saimnieka inficēšanās . Un tā ir visur, kur es to redzu, jo pirms 10 gadiem tā junk viss garšo vienādi, smaržo vienādi, tas viss ir vienāds.
Im sāk uztraukties arvien vairāk un vairāk tur ir kaut kas liels nāk ....yall palikt drošībā un bee good