Savu "piedzīvojumu" ar A-PVP kulminācijas laikā es saņēmu 3 kg, kas tika nosūtīti uz ASV vidienes rietumiem par 5600,00 ASV dolāru, un, kad pārdevu savu pēdējo gramu, es par to iekasēju 200 dolāru. Tagad, lūk, tā ir fucked up daļa: Es gandrīz 2 mēnešus sēdēju uz pirmajiem 100 gramiem, ko pasūtīju, un nenopelnīju ne centa! Neviens, ko es pazinu, pat necentās to izmēģināt vai palīdzēt man pārvietot kādu produktu apgabalā, kur es dzīvoju. Viņi visi no tā baidījās un bija pārliecināti no ziņu medijiem, ka tas beigsies ar to, ka kādam no viņiem apēdīs seju. Kad iepazinos ar pāris cilvēkiem, kuri dzīvoja blakus manā štatā un kuri bija regulāri lietotāji, mans telefons nebeidza zvanīt. Tas turpinājās apmēram pusotru gadu, vienmēr vislabākās kvalitātes, un ne reizi es nevienam neesmu samazinājis vai īsinājis svaru. Rezultātā neviens mani nekad nemēģināja apkrāpt, un viņi vienmēr maksāja avansā. Pēc tam, kad Pasaules Veselības organizācija to aizliedza, cena strauji pieauga, un manas krājumi ātri izsīka. Es nekad nedomāju, ka man būs neiespējami dabūt vairāk, bet kopš tā laika neesmu to dabūjis nevienu reizi. Pirmā mācība, ko es iemācījos, ir tāda, ka, lai jūsu produkts būtu rentabls, jums ir jāatrod apgabals, kurā tam ir tirgus. Nākamā mācība bija vienmēr pildīt savus solījumus. Attiecībā uz jūsu piegādātāju šis princips ir divkāršs vai pat trīskāršs. Nekad neizturieties necienīgi un nemeklējiet labāku piedāvājumu, ja jums jau ir izdevies. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, nekad neuzticieties sievietēm.