Question Kā metilamīna hidrohlorīds kļūst par metilamīnu?

lulysunny

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Kā metilamīna hidrohlorīds kļūst par metilamīnu?
Vai tas ir drošs? vai tas eksplodēs

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Pamata šķīdumu tam pievienojiet lēnām, zem ledus vannas, tas ir, lai tas tik viegli neiztvaikotu,

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Par to nekur nav pieejami videomateriāli, nekur nav pieejama tieša dokumentācija par to. Rokasgrāmata vai video, kā pagatavot 40 % ūdens šķīdumu, neeksistē, tajā vienmēr trūkst viena vai divu soļu, kas visu var novest līdz katastrofai.

Vienmēr neskaidra informācija, piemēram, "bāziskais šķīdums", kas, kā esmu sapratis, ir nātrija hidroksīda un ūdens attiecība 1:5.

Manuprāt, tas ir tik vienkāršs ķīmijas process, ka nav nepieciešams daudz plašāks skaidrojums. Bet šķiet, ka neviens nevēlas paskaidrot vairāk. Izskatās aizdomīgi, kalambūrs paredzēts.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Tas vienkārši bc tā vienkārši freebasing jebkuram vajadzētu būt spējīgs darīt, ka u dont nepieciešams rokasgrāmata par to, un ja u cant do stehiometry tad u vajadzētu meklēt citu hobiju. turklāt kāda katastrofa var notikt tur ????.
Visa šī tēma liek man sadragāt galvu pret sienu.

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-aqueous-solution-question.4657/

Uz reddit ir šis:
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/gmhpgk
Cits puisis saka, ka tajā pašā amatā:

Vēl viens reddit:
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/xn644i

(Kuru viņš nesaņēma atbildi par apstāšanās burbuļošanu): (Kuru viņš nesaņēma atbildi par apstāšanās burbuļošanu)

Atbilde:

Es saprotu, ka 200/80 = 40% Bet tur ir daudz atkritumu, un tāpēc jums ir jādara vairāk nekā 80 grami. Personīgi nekad to neesmu darījis, bet arī šķiet, ka maz cilvēku zina.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Šis ir ļoti labs jautājums. Manuprāt, 40% attiecas uz sāli, tātad 40 g metilamīna HCl izšķīdina pietiekamā daudzumā ūdens, lai galīgais šķīdums būtu 100 ml? Tad sintēzes gaitā vienmēr tiek pievienots koncentrēts NaOH, tāpēc reakcijā melamīns reaģēs kā brīvā bāze. Es ne tuvu neesmu eksperts, un es būtu pateicīgs par kādu ekspertu ieguldījumu.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Jā, vai arī jūs ģenerējat uz vietas, ja tas ir ērti.

Jums nav vajadzīgs video, lai pateiktu, ka jums jāpievieno NaOH šķīdums. līdz vairs neizdalās metilamīns, tas ir acīm redzams. ķīmijā ir zināms, ka amīna skābos sāļus var pārvērst atpakaļ brīvbāzes formā, pievienojot bāzi kā pretjonu Cl- SO4- jonam, es ceru, ka tas, kā es to teicu, ir pareizi, bet jūs saprotat būtību. lizīns un nātrija bikarbonāts arī var atbrīvot dažus amīna skābes sāļus bāzē.

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vienkārši sakot, ka nekur nav neviena videomateriāla vai skaidra skaidrojuma, pat ja tas ir tik vienkāršs process.

Kad jūs sakāt "acīm redzams", man nav skaidrs, ko tas nozīmē. Jo, teiksim, jūs piepildāt kolbu ar 100 ml un 80 g metilamīna hcl šķīduma, pilinātāju ar 100 ml un 20 g sārma šķīduma. Pēc tam uzpildi burbuļbākuli ar 120 ml ļoti auksta ūdens. Sāls šķīdumā sāli sāli saturošo sārmu sāksiet pilināt ļoti lēni, un ar neapbruņotu aci jūs nekādi nevarēsiet sasniegt 200 ml (absorbējot 40 %) vai pat zināt, vai esat trāpījis šajā punktā.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Šeit, skaties, izdalās gāzes, tostarp ūdeņradis un tavs brīvbāzes amīns. pievienojot aq NaOh šķīd. tavs maisījums arī sākumā reaģēs nedaudz vardarbīgi, kā arī tas, ka daļa hidrohlorīda izkristalizēsies un galu galā izšķīdīs, ceru, ka tas palīdzēs.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
mate jūs saprotat, ka reakcija starp NaOH un HCl ir NaOH + HCl ---> NaCl + H2O, no kurienes tad rodas ūdeņradis?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Vau, jūsu prāti šeit ir trakoti. Jums tiešām ir jāražo gāze un jāķer, kā tā burbuļo caur tīru ūdeni. Veids, kā jūs uzzināsiet, kad tā ir 40 %, ir nosverot ūdeni. Ja litrs ūdens sver 1666,6 g, jums ir nezināms 40 % CH³NH⅔ šķīduma daudzums ūdenī. Ūdens tilpums nav konstants. Tavs daudzums ir tāds, kāds tev ir, bet litram tev vajadzēs noķert 12 molus, tātad veido 13-14