Question Kā attīrīt amfetamīna sāli

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Puiši, es sekoju pamācībai no breaking bad chanel un domāju, ka man sanāca 60% amfetamīna un 40% sulfāta, kas padara to par amfetamīna sāļiem. Vispirms man interesē, ko vajadzētu iegūt no NaBH4 un P2NP reduktīvās animācijas procesa un kā to attīrīt?!?🙏

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Jūsu rakstītais mani ļoti mulsina, es nesaprotu, ko Jūs domājat, kad sakāt, ka iegūstiet 60% amfetamīna un 40% sulfāta, jo tam nav nekādas jēgas, sulfāts ir tikai sāls, kas nogulsnējas, pievienojot sērskābi bāzei bez amfetamīna, Tāpat kā pievienojot citu skābi, piemēram, sālsskābi, jūs iegūsiet sāli hidrohlorīda veidā, tāpēc rakstītajā ir jābūt kādai kļūdai, jo kā tādam tam nav jēgas. Reducējot p2np ar jebkuru līdzekli (al/hg vai nātrija borhidrīdu), tiks iegūta amfetamīna brīva bāze, un katra ķīmiskā viela varēs brīvi veidot sev piemērotāko sāli no brīvās bāzes, kas iegūta ar jebkuru reducēšanas metodi. Attiecībā uz to amfetamīna sāļu attīrīšanu, kas varētu būt piesārņotas ar sintēzatora kļūmēm, labs un visu visbiežāk izmantotais veids ir amfetamīna sāli uz īsu laiku izšķīdināt ledusaukstā acetonā un to filtrēt, jo daudzi piemaisījumi nonāk acetonā, bet amfetamīns acetonā nešķīst, kamēr tas ir ļoti auksts, jo tā šķīdība tajā ir nulle. Es ceru, ka esmu jums kaut ko izskaidrojis. Sveicieni un svētība.

• Like
Reactions: HHH

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Paldies!!! Mans jautājums bija "Kā attīrīt amfetamīna sāļus līdz amfetamīnam?". Es izmēģināšu aukstā acetona metodi un redzēšu, vai tā darbojas. Vai varu jautāt, kādu tīrību mēs iegūstam pēc šīs filtrēšanas?