Es redzu, ka jums ir daudz atbilžu, pieņemot, ka tās ir lieliskas, kas tās uzrakstīja, es nelasīju, jūs varat iegūt psilocibīnu, sasmalcinot tos un, manuprāt, 1:1 pēc svara etanola ekstrakcija, pieņemot, ka ar nedaudz ūdens, kas vēlāk tiek destilēts, būtu mans labākais minējums par vienkāršu veidu, kā pagatavot ekstraktu no jūsu sēnēm, man šobrīd ir kurpju kastes ar panna subtropiem un daži apskaidrības monotubi, man tas ir bijis mikoloģijas karstais posms, contam bezmaksas tik ilgi es esmu sadedzinājis visas agara plates un pārneses, kā arī lielāko daļu graudu uz graudiem no šiem pirmajiem pārnesēm, man ir daži violeti mistiskie lc, kas kolonizē tik ātri un padara lielisku produktu, ja jūs mēģināt iegūt tos šķidrā etanolā un vai etanolā un dh20 būs ceļš, es deru, ka jūs varat atrast procesu ļoti viegli viņi ir likumīgi daudzās vietās tagad, ko es daru, ir lieliski un līdz visiem maniem aborts vai sānu vai ir tas, ka neizskatās kā kaut kas id kādreiz dot kādam maisā periodā, un, kad viņi veido līdz quart burka es ievietot tos burvju lodes uz īsu eksplozijas ciklu un tad saņemt šo ļoti tīru citronu sulu no visa pārtikas produktiem, kas garšo tik labi, un es sajauc divas, Jūs varat filtrēt pēc dažām stundām, bet es parasti ļaujiet to darīt tā s thang pie istabas temp 12 stundas iesaldēt chil un filtrēt off tad dzert citronu sulu šāvienu tas ir labāk nekā jebkurš šokolādes tāfelītes vai kaut ko es esmu darījis, jūs, protams, varētu izplatīt to šādā veidā, un citronskābe padara milzīgu atšķirību ir jautri tur un skatīties savu ego lol