- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 176
Tātad pirms diviem gadiem man bija kārtīga āra raža. Visu novākto ražu ievietoju 5 galu spainī , aplejot ar degvīnu, un atstāju savā šķūnī vismaz uz gadu vai diviem. Iztecināju biezeni, vienu vai divas reizes izskaloja ar ūdeni un nostiprināja. Rezultātā ieguvu apmēram 2 vai 3 galonus tumši brūna/melna šķidruma. Es paņēmu litru un istabas temperatūrā to uzvārīju, atstājot biezu sveķus. Rezultātā ieguvu dažas šļirces. Pēc tam, kad apēdu diezgan daudz, līdz pat tam, ka nākamajā rītā pēc kafijas darīšanas man tualetes podā peldēja eļļa ;]. Es konstatēju, ka šī viela nav manāmi psihoaktīva. Sākotnēji biju iecerējis izgatavot RSO, saprotu, ka tā nav pareizā metode. Tajā laikā es domāju, ka labāk ļaut degvīnam nesteigties ar augu materiālu. Tāpēc šeit ir mani jautājumi:
1. Vai galoni šķidruma vai šļirces šobrīd ir kaut ko vērtas? Vai es varu glābt/izolēt psihoaktīvās vielas? Kā?
2. Es tikko uzzināju par CBD pārvēršanu delta9 (es domāju, ka zinu visu par nezāli) - vai tas ir iespējams?
3. Kādi padomi, ieteikumi, idejas, komentāri utt.? Paldies, puiši un meitenes.
1. Vai galoni šķidruma vai šļirces šobrīd ir kaut ko vērtas? Vai es varu glābt/izolēt psihoaktīvās vielas? Kā?
2. Es tikko uzzināju par CBD pārvēršanu delta9 (es domāju, ka zinu visu par nezāli) - vai tas ir iespējams?
3. Kādi padomi, ieteikumi, idejas, komentāri utt.? Paldies, puiši un meitenes.