Question palīdziet man identificēt zāles...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Puiši man vajadzīga jūsu palīdzība, daži narkotiku dīleri man paskaidroja, ka narkotiku pasaulē parādījies kaut kas jauns, efekts ir kā koksa amfetamīns un vēl kaut kas kopā, lai eiforija nāk ar viļņiem, nevis viena eiforija nāk un tā ilgst ilgi, kā mēs paskaidrojām, protams, viņš nezina narkotiku nosaukumu, bet viņš ir mēģinājis man paskaidrot, kā tas darbojas, lai tas ir tīrā baltā pulverī varbūt kāds var man kaut kā palīdzēt?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Varētu būt dimetokaīns vai kāds no sintētiskajiem katinoniem, kas ietver tādas vielas kā mefedrons, bupropions un daudzas citas. Pašlaik ir tik daudz dizainera narkotiku, ko pārdod pēc nosaukuma vai kas tiek uzdots par kaut ko citu, vai kas tiek saspiestas līdzīgu vielu maisījumā kā tabletes, sagrieztas kokā un jebkādā citā veidā, tāpēc ir grūti pateikt.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Kāds, jūsuprāt, tas varētu būt? Viņi saka, ka šīs lietas nāk no ASV eiropā

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Es tiešām nevarētu sniegt labu minējumu bez plašākas informācijas. Varat tiešsaistē iegādāties dažus mobilos noteikšanas maisiņus vai reaģentu testus, kas palīdzēs jums labi orientēties, ar ko sākt. Ja man būtu nauda, es ieguldītu līdzekļus laboratorijas aprīkojumā vai spektrometrā, piemēram, Detectachem Raman 7 (sarakstā vēlos, lai man tāds būtu), un testētu produktus cilvēkiem. Tomēr neesmu pārliecināts, ka viņi pārdos šāda veida produktu parastam cilvēkam.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Iespējams, kāds sintētisks katinons, kā teica @prophet, pasaulē tiek sintezēts ducis jaunu pētniecisku ķīmisko vielu.