Question Palīdzība, smilškrāsas amfetamīns

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Sveiki, es pagatavoju amfetamīna sulfātu, un tas ir smilškrāsas krāsā , nedaudz grūti to izžāvēt, ja es paņemu nelielu daudzumu un izžāvēju ar fēnu, tas atkal kļūst balts. (izmantoja neapstrādātu sērskābi, neitralizēta starp ph5,5 un 6, šķīdinātājs bija IPA) iedarbība ir laba, noteikti amfetamīns. Kam ir kāda ideja, ko darīt, pašlaik es to sildīju ar sildīšanas ventilatoru (nezinu, kā tas saucas)..
TWhmCNsBRe

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Izskalojiet ātrumu ar acetonu un izmantojiet Buknera piltuvi

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Nogalināja šo partiju, pēc tam, kad es biju to pabeidzis, tā izskatījās pēc hašiša. Bet paldies

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Mans cilvēks,

Šķidrums, kas jums ir apakšējā labajā stūrī, ir no reakcijas, jums ir vakuumfiltrā amfetamīns līdz mitram līmenim, pēc tam to pārlejiet ar aukstu acetonu, ja jums nav piekļuves acetonam, ipa darbojas tikpat labi, tikai tā iztvaikošana aizņem vairāk laika nekā acetons.

Bēšā krāsa ir no reakcijas masas šķidruma un oksidēšanās.

Labākais

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Tikko nopirku eļļu, izklausās, ka mans pārdevējs ir pārāk slinks. Iegādājos kādu no cita, un tur šī problēma nenotiek. Es domāju, ka bēšā krāsa varētu būt arī no ph, bet es veicu tieši 40ph testus šai vienai partijai, izmantoju 200ml eļļas 600ml IPA un atšķaidīju sērskābi 1 pret 10 un devu ph5,50-6,00. Es esmu diezgan pārliecināts, ka ph bija ideāls, bet es uz to neliktu likmes, nejauši bija pārāk liels ķermeņa kontakts ar bāzi un šķīdinātāju (neiesaku to darīt, uzpīpēju savu ātrumu, visur izliju A-bāzi, un man vairs nav lietojamu dvieļu), bet paldies par padomu, bet man nebija vakuuma filtra un acetona līdzi ^^.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Gadījumā, ja vēlaties iegūt baltu tīru amfīnu, varat veikt skābes bāzes ekstrakciju. Vismaz varat šķidrumu filtrēt vakuumā, izmantojot Bihnera piltuvi, un mazgāt ar aukstu sausu acetonu vai IPA.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Nebija tur nekāda aprīkojuma, bet tas jau tagad ir izdarīts, izmetu to prom. Bet paldies