Question Ir problēmas par a-pvp kristalizāciju

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Labdien, Esmu patiesi pateicīgs, ja jūs varētu man palīdzēt un sniegt dažus noderīgus ieteikumus. Nesen es soli pa solim sekoju sintēzi. Bet pēc skābes pievienošanas maisījumam nav parādījies kristāls. Man tikai maisījums sadalījās divos slāņos. Augšējais slānis kā sava veida eļļa nešķīst ūdenī. Apakšējais slānis var izšķīst ūdenī un ir psihoaktīvs. Kāda ir problēma? Kas ir nepareizi? Lūdzu, palīdziet man, un es būšu pateicīgs.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vai maisījumā ir šķīdinātājs? Man bija daudz (nelielu) jautājumu, tieši tādu, pirms es visu sakārtoju!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Esmu atrisinājis šo problēmu. Pirmkārt, ja mērglāzes dibenā nonāk smagā eļļa, neizmetiet to ārā. Atdaliet eļļu, pēc tam pievienojiet tai nedaudz ūdens, pārliecinieties, ka esat pievienojis pārāk daudz skābes. Pēc tam, kad eļļa, kas nevar izšķīst ūdenī, ir izmesta, pievienojiet ūdenim vēl NaOH un petrolēteri. Var redzēt, ka petrolēteris kļūst sarkans. Pēc tam ekstrahējiet un atdaliet petrolētera līmeni. Nepievienojiet pārāk daudz skābes, citādi atkal iegūsiet smagu eļļu. Pēc tam pievienojiet tajā petrolētera maisījumu. Mēģenē parādās kristāli.