Question Neveiksmīga 2b4mp sintēze

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Tātad šī ir mana ceturtā reize, kad sintezēju 2b4mp no 4 metilpropiofenona

Bet šoreiz man neizdevās iegūt nekāda veida 2b4mp, tā vietā es dabūju šo līmēto vielu burciņā.

Xpoba1rIzd

Es iepildīju kolbā 150 ml 4metilpropiofenona, tad pievienoju 120 ml Hbr un tad lēnām pievienoju 50% peroksīdu, līdz tas pārstāja mainīt krāsu, pēc tam kolbā pievienoju ūdeni, bet šoreiz 2b4mp nekristalizējās? Kāpēc tā? Ko es darīju nepareizi, es mēģināju to pašu darīt pēdējās trīs reizes, un tas izkristalizējās? Ko man tagad darīt? Vai šī viela tagad ir bezjēdzīga? Vai man to izmest, vai arī es joprojām varu ar to pagatavot 2b4mp?

Attachments

• 3UlePpsF86.mp4
    7.5 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Rakstiet detalizēti, kā jūs to sintezējāt. Atstājiet iegūto vēsā vietā zem vāka. Uzraksti reaģentus un to daudzumu, ko esi izmantojis.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Labi, tāpēc es sīkāk izklāstīšu

Man ir peroksīds 50 %, tāpēc, pirmo reizi veicot sintēzi, es to atšķaidīju ar ūdeni līdz 36 %.
Bet, kad es veicu sintēzi otro un trešo reizi, es aizmirsu to atšķaidīt līdz 36 %, un es ieguvu labākus rezultātus, nezinu, kā ar 50% peroksīdu.

Tāpēc ceturto reizi es atkal izmantoju 50% peroksīdu, bet šoreiz tas nekristalizējās.

Tas ir tas, ko es ievēroju ->

Kolbā iepildīju 150 ml metilpropiofenona, tad pievienoju 120 ml Hbr 48 %.
un maisīju 10 minūtes.

Tad es paņēmu 55ml peroksīda 50% un pievienoju pilienveida piltuvē un lēnām lēnām pilienveidīgi pievienoju, tas bija balts, kad es pievienoju peroksīdu, tas kļuva sarkani oranžs, tad atkal kļuva balts, es pievienoju, līdz tas pārstāja mainīt krāsu, es izmantoju apmēram 30-35ml peroksīda un temperatūra bija starp 40-50, pārsvarā zem 45 ( vēl viena lieta, mans termometrs nepieskaras šķidrajām lietām, tas paliek 2-3 collas virs šķīduma, šo temperatūru es jums saku)

Pēc peroksīda pievienošanas es to maisīju vēl 10 minūtes, tad pievienoju 370ml ūdens (normāls, labi, labi, auksts ūdens, ne tik atdzesēts) pēc šī posma tas vienmēr kristalizējas līdz kaut kādai baltai līmes vielai, bet šoreiz tā nenotika, kaut kas līmes vielā ir šķidrumā, bet tas ir oranžs, tāpēc es atstāju maisījumu malā, tas ir pagājis vairāk nekā 24 stundas.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Tātad tagad es nezinu, vai man vajadzētu pievienot vairāk peroksīda? Vai viens puisis teica, ke regulēt ph līmeni (es nezinu, kā to darīt)? Un kāds man arī teica, ka kristalizāns nav vajadzīgs, es varu sintezēt arī ar šķidrumu, bet es atkal nezinu, kā to darīt, būtu lieliski, ja jūs varētu man palīdzēt.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kad es sāku pelnīt naudu, es ieguldīšu kādu ziedojumu kā pateicības žestu, lai uzturētu šo forumu.

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Pēc peroksīda nav nepieciešams pievienot ūdeni. Tagad atstājiet uz maisīšanas, ko esat darījuši. Varbūt izmērīt pH, kā rakstīts iepriekš, lai atrisinātu, vai nepieciešams pievienot vēl HBr

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

Es pievienoju ūdeni, jo tas ir minēts šajā sintēzē, un tas darbojās pēdējās 2 reizes, piemēram, pēc ūdens pievienošanas tas kristalizējās 10 minūtēs.

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Ja reakcija nav noritējusi, ūdens koncentrāciju samazina. Jācenšas maisīt ilgāk, var pievienot sildīšanu līdz 30*C.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kā man samazināt ūdens daudzumu no šķīduma, jo tajā jau ir sajaukts, šķīdumā ir slāņi tho, bet es neesmu pārliecināts, kurš no tiem man būtu jānoņem un kā, un, ja es pievienoju sildīšanu, vai tas nesadegs 2b4mp? Jo esmu dzirdējis, ka 2b4mp iedarbība palielinās, ja karstums palielinās.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Man vajadzētu noņemt visu augšējo slāni ? Atstājiet tajā oranžo līmes materiālu

Attachments

• 7UwF5kC16y.mp4
    7.5 MB · Views: 0

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Paldies, cilvēk, bet es jau pievienoju peroksīdu, vai man vajadzētu noņemt ūdeni un tad pievienot vēl peroksīdu? Un maisītāju?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Tātad tagad es vienkārši ieslēdzu maisītāju un atstāju to? Uz cik ilgu laiku? Un kāds ph līmenis man ir nepieciešams? Cik daudz hbr man jāpievieno ? Vai man arī jāieslēdz maisītājs ar ūdeni, jo tas jau ir tajā, vai arī man jācenšas ūdeni izfiltrēt? Atvainojiet par pārāk daudziem jautājumiem, es esmu iesācējs.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,012
Deals
1
Pirmkārt, vai esat pārliecināts, ka esat lietojis 4'-metilpropiofenonu?
Ir skaidra video pamācība. Vienkārši atkārtojiet soli pa solim.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Jā, tas bija 4 metilpropiofenons, es 2b4mp 3 reizes gatavoju ar to pašu ķīmisko vielu, nezinu, ko šoreiz darīju nepareizi.

Es ievēroju šo metodi

https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mefedron-divi-different-ways.7042/

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Cik ilgi pēc peroksīda pievienošanas man tas ir jāsamaisa? Vai tas, ko es tagad esmu iejaucis, ir bezjēdzīgs?? Vai man tā būtu jāizmet? Es domāju, ka to var atgūt, bet es nezinu, kā.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ko man tagad darīt? Vai man to izmest? Šķidrums, kas man ir ? @$!$?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Šis videoklips un solis, ko es ievēroju, ir tāds pats, bet es pievienoju ūdeni pēc tam, kad pievienoju peroksīdu, un viņš to maisīja, līdz šķidrums kļuva par pulveri, un tad pievienoja ūdeni, tad nākamreiz, cik ilgi man tas jāturpina maisīt?