iegūt amfetamīnu no zāļu pseidoefedrīna?

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Kā iegūt amfetamīnu no zāļu pseidoefedrīna?

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Pseidoefedrīns nesatur amfetamīnu, ko varētu ekstrahēt. Lai no psedoefedrīna iegūtu amfetamīnu, būtu jāveic sintēze. Psedoefedrīnu varētu izmantot kā prekursoru amfetamīna sintēzei.

Lai no psedoefedrīna sintezētu amfetamīnu, jāveic reducēšanas reakcija.

newchem3solution

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Amfetamīna iegūšana no pseidoefedrīna ir sarežģīts un potenciāli bīstams process, kas ietver ķīmiskas reakcijas.

1. Apkopojiet nepieciešamos materiālus:
    • Pseidoefedrīna tabletes vai tabletes (piemēram, Sudafed).
    • Sarkanais fosfors (var iegūt no sērkociņu kastītēm vai strīpa spilventiņiem).
    • Bezūdens amonjaks (var atrast mēslošanas līdzekļos vai iegūt ar ķīmisko vielu piegādātāja starpniecību).
    • Litija sloksnes (var iegādāties tiešsaistē vai izgatavot, izmantojot litija baterijas)
    • Metanols vai denaturētais spirts
    • nātrija hidroksīds (sārms)
    • sālsskābe
    • Filtri un filtrpapīrs
    • Destilēts ūdens
    • Ledus paketes vai saldētava
    • Drošības līdzekļi (cimdi, aizsargbrilles un labi vēdināma darba telpa).
  2. Sagatavot pseidoefedrīnu:
    • Pseidoefedrīna tabletes vai tabletes sasmalcina smalkā pulverī.
    • Pulveri izšķīdina denaturētajā spirtā vai metanolā.
  3. Veikt reducēšanu:
    • Izšķīdināto pseidoefedrīnu sajauc traukā ar sarkano fosforu un bezūdens amonjaku.
    • Uzkarsē maisījumu, līdz tas sāk vārīties.
    • Pievieno maisījumam litija sloksnes un turpina karsēt, līdz reakcija ir pabeigta.
  4. Skābina un ekstrahē:
    • Ļauj maisījumam atdzist un pēc tam pievieno sālsskābi, līdz tā pH līmenis ir no 1 līdz 2. Pēc tam šķīdumu atdzesē.
    • Ekstrahējiet amfetamīnu, izmantojot šķīdinātāju (piemēram, ēteri vai heksānu).
    • Maisījumu filtrē, lai atdalītu piemaisījumus.
  5. Bazificē un atkārtoti ekstrahē:
    • Pievienojiet filtrētajam maisījumam nātrija hidroksīdu, līdz tā pH ir no 12 līdz 14. Pievienojiet nātrija hidroksīdu.
    • Atkārtoti ekstrahējiet amfetamīnu, izmantojot šķīdinātāju.
    • Maisījumu filtrē, lai atdalītu piemaisījumus.
  6. Attīra un žāvē:
    • Sajauc filtrētos maisījumus un iztvaicē šķīdinātāju, izmantojot rotācijas iztvaicētāju vai siltuma avotu.
    • Iegūto atlikumu žāvē eksikatorā vai vakuumā.

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Vai tā nav metamfetamīna sintēze?

turklāt jūs nevarat iegūt amfetamīnu no pseidoefedrīna, jo tas nesatur amfetamīnu. tā tas nedarbojas.

pseidoefedrīns ir viena viela, kas pati par sevi ir psihoaktīva. tā ir stimulējoša viela.

no pseidoefedrīna var izgatavot (sintezēt) metamfetamīnu.

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Es domāju, ka to var izmantot gan amfetamīna, gan metamfetamīna ražošanai, jo psedoefedrīna sintēzes ceļā uz metamfetamīnu vispirms tiek veikta reducēšanas reakcija, lai psedo pārvērstu par amfetamīnu, un pēc tam otrā, lai amfetamīnu pārvērstu par metamfetamīnu, un šīs divas reducēšanas reakcijas var veikt vienā reakcijas posmā

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
NEKAD NEMĒĢINIET TO DARĪT. Jā, tie ir 2 pilnīgi atšķirīgu metamfetamīna sintēzes posmi. Būtu ļoti ļoti bīstami pat mēģināt sajaukt bezūdens amonjaku, sarkano
fosforu un litiju. Un novest līdz vārīšanās temperatūrai? Es tiešām smējos, kad to izlasīju. Tas, kurš to rakstīja, acīmredzot nekad nav strādājis ar bezūdens amonjaku.

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
tam, kurš to rakstīja, nav ne grama loģikas

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Interesanti, bet es pāris gadus atpakaļ domāju par to, ka ir iespējama efa/pseido ekstrakcija no amfetamīna vai metamfetamīna, bet vienmēr es nekad nemēģināju atrast kādu informāciju par šo ideju, bet arī nejauši nekur nejauši nesaskāros ar to.

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Varbūt var apgriezt reducēšanu ar oksidāciju, lai metamfetamīnu vai amfetamīnu pārvērstu atpakaļ psedoefedrīnā, teorētiski tas varētu izdoties, bet es to neesmu izmēģinājis.

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Brkad es vienmēr esmu domājis, ka ir daudz vieglāk dabūt rokās produktu, kas ir izgatavots vai sintezēts no pseidoefedrīna vai efedrīna vairumā, nevis mēģināt iegūt neapstrādātu vielu mazākos daudzumos. Pat ja ņem vērā zināmus zaudējumus, piemēram, pārkristalizēšanas vai citu procesu laikā, tas joprojām ir jēgpilnāk. Hmmm...

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Kaut kas līdzīgs, jūs zināt, amph uz pseido/efe uz meth 😅