Question Amfetamīna bāzes (A-eļļas) iegūšana no apģērba - nepieciešama steidzama palīdzība

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Sveiki visi,

Man steidzami ir vajadzīgs ķīmijas speciālista padoms.

Piegādes procesā no pasūtītās A-Oil pārdevējs nebija pareizi aizzīmogojis iepakojumu, tāpēc viss šķidrums
ir izplatījies iepakojuma iekšpusē. Kā slēptuve tika pārpakots apģērbs, un tas tagad ir piesūcies ar visu eļļu. Tas ir liels daudzums, tāpēc man steidzami nepieciešams padoms, vai ir iespējams apģērbu ievietot izopropanola vannā, lai izšķīdinātu eļļu, un ļaut izopropanolam iztvaikot.
Vai to var izdarīt, vai arī ir vēl efektīvākas metodes, lai eļļu no drēbēm atkal izšķīdinātu pēc iespējas labāk?

Iepriekš paldies

Mr.Magic

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
IPA, mērcēšana, iespējamās krāsvielas nonāks kopā ar to, nav problēmu , izmazgājiet/izdestilējiet.
jūs varat man atmaksāt, pārstājot to saukt par "A-eļļu" , lūdzu, paldies.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Liels paldies par ātru atbildi. Mēģināšu to darīt šādā veidā.

Amfetamīna frībāze, es zinu. Vecie ieradumi mirst grūti:)

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Destilēts demineralizēts ūdens iemērc un sadedzini ūdeni, un tev paliek eļļa/aktīvā viela, ir visvienkāršākais veids, ko esmu atradis.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
@chefgorden tas varētu būt arī metode.

Es jau izmantoju veidu ar IPA. Varētu tikai daļu iemērkt, jo man vajag ievērojami vairāk IPA un es gribu procesu atkārtot 1-2 reizes, lai apģērbā paliktu pēc iespējas mazāk. Vai ir pietiekami atstāt trauku atvērtu 1-2 dienas, lai IPA iztvaicējas, vai arī ir lietderīgāk paņemt lielu kolbu ar apaļu dibenu un karsēt to vannā vai sildītājā, līdz IPA iztvaiko un kolbā paliek brīvā bāze?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Neatstājiet to gaisā, jūs zaudēsiet bāzi un šķīdums būs sarkans. mēģiniet nogulsnēt ar IPA tajā, ja tas ir pārāk dillīts, tad varat nedaudz iztvaicēt un nogulsnēt uzreiz pēc tam.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ja es jūs pareizi saprotu, šķīdumā ar IPA esošajai brīvbāzei vajadzētu nosēsties uz dibena nogulšņu veidā, pareizi?
Vai es sijāju IPA, līdz paliek tikai brīvā bāze? Vai gadījumā, ja man daļa ir jāiztvaicē, ir labāk izmantot magnētisko maisītāju, nevis atklātu liesmu, lai iztvaicētu maigāk? Labāk uzdot par vienu jautājumu par daudz, nekā galu galā iegūt bāzi, kas nav derīga lietošanai ^^.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Nē, tas ir šķidrums, un tas būs viendabīgā šķīdumā. nē, liesma.

par iztvaikošanu es nevaru runāt, neesmu to darījis atmosfēriski vai vismaz tīši