Question Looking for a vendor 2C-B ekstrakts no tabletēm

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Sveiki.

Man ir daudz 2C-B tablešu, kas iegādātas pēdējo mēnešu laikā, un esmu konstatējis, ka dodu priekšroku šo vielu šņaukt. Sasmalcinātas tabletes ir briesmīgas.

Vai ir kāds veids, kā es varu tās sasmalcināt un pēc tam no tabletes izvilkt tikai 2C-B, bet pildvielu no tabletes izmest?

Man ir apmēram 80 tabletes pa 20 mg katrā...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Esmu lasījis, ka šo darbu ļoti labi paveiks izopropilspirta šķīduma mazgāšana. Vai ir kādi komentāri par to?
Man ir toluols procesam, lai 5-MeO-DMT HCL pārvērstu brīvā bāzē - vai es varētu izmantot toluolu izopropilspirta vietā?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
jūs zaudēsiet daudz lietas bro, viena tablete ir kā 10 līdz 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Izšķīdina minimālā ūdens daudzumā, filtrē cietos atkritumus, apstrādā ar NaOH ūdens šķīdumu, lai iegūtu 2-cb frībāzi, ko pēc tam ekstrahē un burbuļo sausā hcl gāzē vai ūdens HCl, kam seko ūdens atdalīšana ar karstumu.
Pilnībā atklājot, es to neesmu darījis, bet es to darītu, bet, iespējams, kāds no mūsu ekspertiem var sniegt savu viedokli?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Man tas ir vienalga - es labprātāk izvēlos tīru šņaušanu, nevis ilgstošu norīšanu. Man ir liels skaits šo lietu, ja katrā no tām ir 20 mg, tad man būtu apmēram 1,7 g - ja es aiziešu ar 1 g tīra, es esmu laimīgs...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Tas ir pareizi. Kā teica @tajira, šo manipulāciju laikā jūs daudz ko zaudēsiet.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Kāda veida zaudējumi? 50% 80%?

Kā jau teicu, manā rezerves krājumā ir 80 tabletes, pie kurām es nekad nenonākšu, ja tajās ir 20 mg katrā, kā norādīts reklāmā, tas nozīmētu, ka tajās ir aptuveni 1,6 g 2C-B.
Ja es varu iegūt ~ 1 g, es to uzskatītu par uzvaru.

Domājot par man nepieciešamo aprīkojumu un tamlīdzīgi, man varētu būt vienkāršāk vienkārši nopirkt tīru 2C-B un izdalīt tos draugiem kā dāvanas. Es vēlos, lai man būtu laboratorija.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Labi - ļaujiet man pajautāt citādi. Ja es sasmalcinu šīs tabletes un izšķīdinu ūdenī, izfiltrēju nešķīstošo - kas no tā parasti izkrīt? Mikrokristāliskā celuloze? Talks? Es nezinu, kāda saistviela tajās tiek izmantota.
Un, ja es tur apstājos un pēc cieto atkritumu filtrēšanas vienkārši iztvaicētu ūdeni, tas būtu labi maniem mērķiem, jo es varētu vai nu insuflēt atlikušo vielu, vai ievadīt to ar deguna aerosolu (vai 2C-B sadalās kā kokaīns ūdenī, izmantojot 0,9 % sāls šķīdumu?).

Mans mērķis ir spēt šo molekulu izsmaržot bez visa papildu junkuma, kas aizsprosto elpceļus, tāpēc ar visu, kas šķīst ūdenī, tik un tā būs vieglāk tikt galā.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Es nezinu, vai
Es tā domāju
Jā, sāls forma 2c-b šķīst ūdenī

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Vai 2C-B noārdās/sadalās, nonākot ūdenī (kā tas notiek ar kokaīnu), t. i., vai to varētu uzglabāt ūdenī degenerācijā degenerācijā degenerācijā/noārdīšanās procesā (kas, šķiet, ir tikai dažu stundu jautājums...)?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Nu es esmu uzsācis vienkāršu procesu.
Es paņēmu 10 20 mg 2C-B, smalki sasmalcināju tās un pievienoju 50 ml destilēta ūdens.
Nodarbojos, lai to izlaistu caur mazu piltuvi un kafijas filtru (viss, kas man šobrīd ir), un tas, cik daudz gļotu ir palicis aiz muguras, ir satriecošs.

Es atkārtoti mērcēšu atlikumus vairākas reizes, lai 2C-B izvadītu pēc iespējas vairāk (varbūt trīs reizes?
Un tad vienkārši atstājiet to iztvaikot sausu uz kādu laiku.

Jautājums - ja es atstāju dzidrināto destilātu koniskajā kolbā, vai es varētu to uzkarsēt, lai paātrinātu iztvaikošanu, un pēc tam, kad tas ir atdzisis, ieliet tajā kaut ko, kas ātri iztvaiko, piemēram, ēteri, izopropilakoholu vai toluolu, lai izšķīdinātu 2C-B, kas ir pieķēries kolbas iekšpusē, un tad pārliet to plakankā, lai paātrinātu iztvaikošanu, vai arī tas ir muļķīgs priekšstats?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Informācijai - sasmalcināto tablešu sausais svars bija 2,960 g. Es izmērīšu atkritumus un produktu, kad tas viss izžūs un mans process būs cimplektēts - sniegs mums ļoti vienkāršu ieskatu par iespējamām zudumu vērtībām. :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
tas būtu pietiekami
tās neizšķīdinās 2c-b sāli, to labāk darīt Petri trauciņā vai vienkāršā traukā ar platu virsmu. un jā, to var mazliet uzsildīt.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Paldies - man tas ir uz nerūsējošā tērauda paplātes, kas žūst aiz manas malkas krāsns - vajadzētu žūt pa nakti - rīt noskrāpšu un izmērīšu iznākumu.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Labi, es paātrināju žāvēšanas procesu cepeškrāsnī, ventilatora cepeškrāsnī, kas iestatīta zem 100 grādiem C (izskatījās apmēram 80).

Man palika 168 mg netīri dzeltenas/baltas nogulsnes - nedaudz vaskainas konsistences.

Ja tas būtu tīrs 2C-B, tad tas nozīmētu, ka mans iznākums ir 16,8 mg no vienas tabletes (reklamēts 20 mg), kas būtu diezgan pienācīgs iznākums 84 %.

Es nešaubos, ka tas nav tīrs 2C-B, tāpēc mans iznākums noteikti ir zemāks, taču tas ir jautrs uzdevums.
Tā kā tas ir nedaudz vaskains, mana vēlme to insuflēt nebūs tik laba, tāpēc es izšķīdināšu visus 168 mg 5 ml 0,9 % fizioloģiskā šķīduma un iepilināšu deguna aerosolā. Tā kā tas izšķīst bez problēmām, tam vajadzētu būt vieglai lietošanas metodei.

Mans deguna sūknis nodrošina 30 izsmidzināšanas reizes uz 5 ml, tāpēc 168 mg man dos 5,6 mg šī 2C-B atlikuma. 2 sūkņiem vajadzētu būt ļoti pieklājīgai devai.

Otrais attēls ir pēc 5 ml 0,9 % fizioloģiskā šķīduma pievienošanas - ūdens ir kļuvis nedaudz baltas pienainas krāsas, un tajā peld nogulsnes. Tas sāk kontrastēt ar dzidro ūdeni, kas nonāca iztvaicēšanas posmā.

Tātad vai nu karstums bija pārāk liels, un es kaut ko pagatavoju krāsnī, vai arī iztvaicēšanas/žāvēšanas procesā ir izjauktas dažas ūdenī šķīstošās piedevas/ saistvielas, un tās tagad ir izdalījušās, vai arī kaut kas šajā šķīdumā nav paticis sāls šķīdumam. Jāatzīst, ka tīrais ūdens bija vairāk nekā 100 ml, bet šis sāls šķīdums ir tikai 5 ml, bet pat žāvēšanas laikā ūdens nemainīja krāsu, tāpēc kaut kas noteikti ir noticis.

Es varu upurēt vēl 10 tabletes, lai mēģinātu to vēlreiz un mainītu dažas lietas.

1. teflona paplāte žāvēšanai
2. tabletes pēc sasmalcināšanas izšķīdināt un pirms filtrēšanas ļaut nosēsties, apstādinot, pirms nogulsnes nokļūst filtrā.
3. Katru nākamo mazgāšanu ļautu nostādināt.
4. izmantot mazāku ūdens daudzumu (30 ml uz vienu mazgāšanu, nevis 50 ml).
5. Ļautu lēnāku dabisko iztvaikošanu (līdz es varu dabūt rokās kaut ko, kas to paātrina...).

Katrā ziņā - tāds ir šodienas vingrinājums filtrēšanā un iztvaikošanā. :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Jūs varat tos pārkristalizēt vai veikt A/B ekstrakciju, lai iegūtu tīru 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Esmu ziņkārīgs, cik daudz patiesībā ir izdevies pārtulkot. Slikts minējums, jo es nezinu, kas tajā tika iekļauts...

Tomēr pēc nakts nostādināšanas fizioloģiskajā šķīdumā var redzēt, cik daudz nogulšņu nokļuva šajā posmā (vai izkļuva ārā fizioloģiskā šķīduma dēļ). Es gatavojos to filtrēt vēlreiz un apstāties pie šī posma, pamēģināt to vēlāk.

Nākamā partija būs labāka :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Smaržošana ir īsāka ar augstāku biopieejamību (es pieņemu, jo tas attiecas uz daudzām citām molekulām), tāpēc tā vairāk atbilst manam dzīvesveidam.
Es nevaru uzņemt vielu un uz ilgu laiku izstāties no savas dzīves, visbiežāk tikai vakarā pēc bērnu nolikšanas gulēt - tas man atstāj ļoti mazu iespēju spēlēties.
Ja man ir straujš sākums, ātrs maksimums un pēc tam, kad pēc divām stundām esmu nogulējis gultā, atslābst, tas nozīmē, ka es varu pavadīt jautru vakaru, labi atpūsties un neapdraudēt savu dzīvesveidu.

Ja es varētu lietot 2C-B, kā paredzēts, es to lietotu pēc MDMA pīķa. Vai arī pēc MDMA pīķa ar konfektēm. Šīs lietas aizņem daudz stundu, tāpēc man ir jāplāno, lai nebūtu mājās, jāsaņem pieskatītāji utt. utt. - tas nav viegli, tāpēc es izvēlos strādāt sava dzīvesveida ierobežojumu ietvaros :)

Jebkurā gadījumā - šņaušana ar 2C-B ir smaga, un sākums var būt diezgan smags. Ideja par deguna aerosolu pilnībā novērš šņaušanas skarbumu un, ja ieelpojat ar 5/10 minūšu intervālu, mīkstina sākumu.

Atvainojiet, tā nav lekcija, vienkārši sniedzu dažus kontekstus. :)