Labi, es paātrināju žāvēšanas procesu cepeškrāsnī, ventilatora cepeškrāsnī, kas iestatīta zem 100 grādiem C (izskatījās apmēram 80).
Man palika 168 mg netīri dzeltenas/baltas nogulsnes - nedaudz vaskainas konsistences.
Ja tas būtu tīrs 2C-B, tad tas nozīmētu, ka mans iznākums ir 16,8 mg no vienas tabletes (reklamēts 20 mg), kas būtu diezgan pienācīgs iznākums 84 %.
Es nešaubos, ka tas nav tīrs 2C-B, tāpēc mans iznākums noteikti ir zemāks, taču tas ir jautrs uzdevums.
Tā kā tas ir nedaudz vaskains, mana vēlme to insuflēt nebūs tik laba, tāpēc es izšķīdināšu visus 168 mg 5 ml 0,9 % fizioloģiskā šķīduma un iepilināšu deguna aerosolā. Tā kā tas izšķīst bez problēmām, tam vajadzētu būt vieglai lietošanas metodei.
Mans deguna sūknis nodrošina 30 izsmidzināšanas reizes uz 5 ml, tāpēc 168 mg man dos 5,6 mg šī 2C-B atlikuma. 2 sūkņiem vajadzētu būt ļoti pieklājīgai devai.
Otrais attēls ir pēc 5 ml 0,9 % fizioloģiskā šķīduma pievienošanas - ūdens ir kļuvis nedaudz baltas pienainas krāsas, un tajā peld nogulsnes. Tas sāk kontrastēt ar dzidro ūdeni, kas nonāca iztvaicēšanas posmā.
Tātad vai nu karstums bija pārāk liels, un es kaut ko pagatavoju krāsnī, vai arī iztvaicēšanas/žāvēšanas procesā ir izjauktas dažas ūdenī šķīstošās piedevas/ saistvielas, un tās tagad ir izdalījušās, vai arī kaut kas šajā šķīdumā nav paticis sāls šķīdumam. Jāatzīst, ka tīrais ūdens bija vairāk nekā 100 ml, bet šis sāls šķīdums ir tikai 5 ml, bet pat žāvēšanas laikā ūdens nemainīja krāsu, tāpēc kaut kas noteikti ir noticis.
Es varu upurēt vēl 10 tabletes, lai mēģinātu to vēlreiz un mainītu dažas lietas.
1. teflona paplāte žāvēšanai
2. tabletes pēc sasmalcināšanas izšķīdināt un pirms filtrēšanas ļaut nosēsties, apstādinot, pirms nogulsnes nokļūst filtrā.
3. Katru nākamo mazgāšanu ļautu nostādināt.
4. izmantot mazāku ūdens daudzumu (30 ml uz vienu mazgāšanu, nevis 50 ml).
5. Ļautu lēnāku dabisko iztvaikošanu (līdz es varu dabūt rokās kaut ko, kas to paātrina...).
Katrā ziņā - tāds ir šodienas vingrinājums filtrēšanā un iztvaikošanā.