Question Atsevišķi

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Sveiki, esmu atradis dīleri ārpus foruma, kurš piedāvā ļoti labas cenas, vai ir iespēja izmantot depozīta pakalpojumu ārpus foruma vai. Lai atrastu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Vai ir iespējams izmantot depozīta pakalpojumu ārpus foruma vai. Atrast"?
Protams, citās vietnēs ir eskrovizācijas pakalpojumi vai jums NAV JĀatļauj izmantot eskrovizāciju, bet jūs, iespējams, nesaņemsiet daudz pārdošanas darījumu. Tiklīdz jūs kā pircējs esat pieredzējis escrow, vairs nav atpakaļceļa atpakaļ, lai cerētu, ka cilvēki nav shysters vai zagļi. Atgriezties pie tā, ka jūs bieži apkrāpjat. Escrow padara triecienu plūsmu 🤧🥵🤡
Ja jūs jautājat, vai jūs varat izmantot citu escrow pakalpojumu sniedzēju kopā ar šo vietni, es nezinu atbildi, bet escrow sistēma šeit ir vislabākā apkārt.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Es iedomājos, ka jums būtu jāatrod kāds, kas piedāvā šāda veida pakalpojumus, par kuriem var galvot diezgan daudz cilvēku, ciktāl tas attiecas uz uzticēšanos. Es nekad neesmu dzirdējis par šādu pakalpojumu, bet iedomājos, ka tā būtu laba uzņēmējdarbības iespēja cilvēkam, kurš ir godīgs un tic, ka sniedz labus un uzticamus pakalpojumus darījumu pasaulē. Ļoti interesanta doma.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Iepriekš esmu ar panākumiem izmantojis godīgas tirdzniecības eskortu. Tas darbojās diezgan gludi

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Paldies visiem, žēl, ka tāda nav. Eskalēšanas pakalpojums forumā arī tā ir labs. frit buchner Mans jautājums bija saistīts ar to, ārpus foruma. Kā jau teicu, atradu dīleri, kurš tiešām piedāvā ļoti labas cenas, bet tas man rada lielas aizdomas. Es turpinu meklēt.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Vai esat dzirdējuši par Alibaba? Pirkšanas un pārdošanas darījumi ir līdzīgi arī foruma Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Vēl nav, bet paldies par atbildi.

Vai jums nejauši nav zināms, vai ir iespējams izmantot escrow arī ar alibaba sarakstā neiekļautu tirgotāju?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Vai jūs varat izmantot kriptovalūtu ar alibaba