- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Grāmatas The Construction And Operation Of Clandestine Drug Laboratories izlasīšana viņam noteikti būtu palīdzējusi.
Izveidojot laboratoriju, ir absolūti svarīgi izvēlēties vietu tā, lai ārkārtas gadījumā to nevarētu izsekot.
Turklāt, ļaujot par savu darbību uzzināt nevajadzīgām vai neiesaistītām personām, pakļaujat sevi lielākam riskam.
Iespējamie šī puiša pārkāpumi:
- Prekursoru saņemšana uz viņa vārda
- laboratorijas aprīkojuma saņemšana uz viņa vārda
- laboratorijas reģistrēšana uz viņa vārda
- citu cilvēku informēšana (varbūt lielīšanās, ka viņš ir nākamais Valters Vaits, es nezinu).
Būtībā viņš darīja visu, ko kāds varētu darīt nepareizi, un es nevaru pietiekami uzsvērt, cik svarīga ir pareiza OPSEC.
Turpmāk minētie raksti ir vācu valodā, bet interesants stāsts, ko lasīt, kad tie ir iztulkoti angļu valodā.
CLEARWEB BRĪDINĀJUMS
Izveidojot laboratoriju, ir absolūti svarīgi izvēlēties vietu tā, lai ārkārtas gadījumā to nevarētu izsekot.
Turklāt, ļaujot par savu darbību uzzināt nevajadzīgām vai neiesaistītām personām, pakļaujat sevi lielākam riskam.
Iespējamie šī puiša pārkāpumi:
- Prekursoru saņemšana uz viņa vārda
- laboratorijas aprīkojuma saņemšana uz viņa vārda
- laboratorijas reģistrēšana uz viņa vārda
- citu cilvēku informēšana (varbūt lielīšanās, ka viņš ir nākamais Valters Vaits, es nezinu).
Būtībā viņš darīja visu, ko kāds varētu darīt nepareizi, un es nevaru pietiekami uzsvērt, cik svarīga ir pareiza OPSEC.
Turpmāk minētie raksti ir vācu valodā, bet interesants stāsts, ko lasīt, kad tie ir iztulkoti angļu valodā.
CLEARWEB BRĪDINĀJUMS
PressReader.com - digitālo laikrakstu un žurnālu abonēšana
Digitālais preses kiosks ar vairāk nekā 7000 pasaules populārāko laikrakstu un žurnālu abonementiem. Izbaudiet neierobežotu lasīšanu līdz pat 5 ierīcēs ar 7 dienu bezmaksas izmēģinājuma versiju.
www.pressreader.com
Tiroler Polizei schnappt Möchtegern-Walter-White
Das schnellste Newsportal - Die Newsplattform heute.at berichtet täglich während 24 Stunden über alle News und Hintergründe aus Aktuell, Länder, Politik, Welt, Sport, Community, People, Szene, Digital, Wirtschaft, Jobs, Genuss, Gesundheit, Tiere, Science, Wohnen, Reisen, Fashion and Beauty...
www.heute.at