Question Vai kāds zina, kā kristalizēt kanabinoīdu eļļu?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Vai kāds zina, kā izkristalizēt kanabinoīdu eļļu?!Plezse PM me!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
saskaņā ar NuggMD datiem thc nekristalizējas, kad tas ir izolēts, tas veido baltu pulveri. tas sūds, kas kristalizējas, ir thc-a.

šeit ir pamācība par to, kā pagatavot thc izolātu, bet jums būs nepieciešams laboratorijas aprīkojums.

šeit ir nedaudz vieglāka pamācība, bet nezinu, vai tā ved uz thc izolātu, jo bildes ir zaļas.tur ir tikai rakstīts "thc pulveris", bet tas ir daudz vieglāk izpildāms mājas pavāram.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Lieta ir nopirkts som 5cl kanabinoīdu eļļa no iepriekšējās pieredzes zinu, ka jebkurš kanabinoīds šķidrā veidā, ja vienkārši atdzesē id un atstāj atklātā telpā var padarīt lietu cietu, bet es tikai jautāju varbūt kāds zina citus veidus vai ātrākus veidus!!! Thx par atbildi!!! Keep it UP!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
vai tajā ir tikai 5cl? ja jā, tad procesam vajadzētu būt līdzīgam tam, ko es sūtīju par thc izolātu, tikai vienkāršākam. afaik u vienkārši ziemizē šo sūdu (ielieciet to etanolā vai vēlamajā šķīdinātājā, atstājiet to saldētavā uz nakti, filtrējiet, lai atdalītu cietās daļiņas, kas ir tauki un tamlīdzīgas lietas), iztvaicējiet to (turieties prom no augstiem tempiem, jo tie var noārdīt kanabinoīdus), ļaujiet tam pārkristalizēties, filtrējiet to, varbūt vēlreiz izmazgājiet ar šķīdinātāju un izžāvējiet/dezikatējiet to. jautājiet kādam otram viedoklim ^^;

arī mana vaina, ka "vieglākā pamācība", ko es nosūtīju, bija par ekstrahēšanu no zieda, nevis eļļas. man bija smadzeņu pīpēšana, atvainojiet.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Its ok bro I appreciate the efort ther3 are a lot of knowing people around but not all of them are active let's say it like this!!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
THC dimanti gā no eļļas/šķidruma līdz šķīdinātāja iztvaicēšanai, lai iegūtu tīru THC-A kristālisko raganu, kuras tīrība ir aptuveni 98 %.