Question Vai, lai iegādātos sudafed, jums ir jānorāda adrese?

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Zinu, ka, lai iegādātos sudafed, ir jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, ko ir diezgan viegli apiet, izmantojot virkni viltotu personu apliecinošu dokumentu dažādās aptiekās. Bet vai viņi prasa arī derīgu adresi un pārbauda, vai persona, par kuru jūs sakāt, ka esat, patiešām tur dzīvo? Es nedomāju, ka viņi tam veltītu tik daudz laika un pūļu, ņemot vērā to, cik daudz cilvēku to iegādājas likumīgi, bet es kaut kur dzirdēju, ka, lai to iegādātos, jums ir jānorāda arī sava adrese. Vai tā ir taisnība?

lisadrown202

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deleted

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Es domāju aptiekā, nevis piegādāts uz adresi

View previous replies…

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
vai, pērkot sudafed (pseidoefedrīnu saturošas tabletes) aptiekā, pirkuma brīdī tiek prasīta arī jūsu adrese?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,105
Deals
1
Nē. ne ASV, bet viņi liek jums par to siOgYOUn un uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Persona Saskaņā ar federālajiem tiesību aktiem var iegādāties ne vairāk kā 3600 MG dienā un ne vairāk kā 9000 mg 30 secīgās dienās vai 7500 MG pa pastu. Lielākajā daļā štatu ir savi likumi attiecībā uz pse pārdošanu, dažos štatos nav atļauts iegādāties bez receptes, un daudzu štatu vadlīnijās ir norādīti mazāki daudzumi. Es redzu, ka Indiana ļauj personai iegādāties 6100 mg 365 DIENU laikā. Tomēr jums nav jāiegādājas vairāk par šo daudzumu, lai tiktu rūpīgi pārbaudīts. Aptiekām ir pienākums nodot ierakstus, izmantojot tiesas rīkojumu VAI pēc pieprasījuma no jebkuras tiesībaizsardzības iestādes.