Question Kontrolējamās vielas?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ej,
Es gribētu zināt, vai tādu lietu kā toluols, ksilola vai skābes pasūtīšana ir droša, pērkot caur ebay vai Amazon, vai tas galu galā man sagādās nepatikšanas? Tātad, vai tas ir reģistrēts, kad tas tiek nopirkts kopā.

Vai tikai metilamīns ect ir kontrolēta viela, un tā ir iespējams pasūtīt no farmācijas uzņēmuma, bet viņi informē iestādes par to.

Ko ir viegli pasūtīt un ko vajadzētu tikai pasūtīt anonīmi kā dn tirgū?

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Jebkurā gadījumā šādas lietas ir jāpērk cilvēkam, kurš nekad nebūs laboratorijā. Pēc kāda laika no šīs personas reaģentus izņemiet. Tam vajadzētu būt pietiekamai pārapdrošināšanai. Daži uzņēmumi var pieprasīt dokumentus pat par šādiem pirkumiem. Sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums noslēgt nepieciešamo darījumu.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, es domāju, ka amazon nebūs problēmu, bet šim nolūkam es izmantošu dāvanu kartes un pasūtīšu to uz saņemšanas staciju.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Amazon nepārdod aizliegtas vai ierobežotas vielas, tāpēc jūs varat iegādāties tur, ievērojot noteiktus slepenības pasākumus. Taču vienmēr paturiet prātā, ka zem ķīmisko vielu nosaukumiem, piemēram, būvniecības acetons, tiek pārdoti maisījumi, kas satur citu šķīdinātāju piemaisījumus, tostarp ūdeni.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Es zinu, ka 100% ir tikai tehniskā Aceton nevis medicīniskā. Man tas būtu jāizžāvē, lai iegūtu 100%, vai arī jādodas uz aptieku.
Es tikai uztraucos par to, ka no Amazon pasūtīšu toluolu un 37% skābi ebay.
Man nekad nav bijušas problēmas, pasūtot acetonu vai izo caur Amazon.