- Language
- 🇧🇬
- Reaction score
- 68
Sveiki, dārgie visi pētnieki, sakarā ar mefedrona nelikumību manā valstī es nolēmu un izgatavoju ļoti mazu mefedrona.hcl partiju, pēc tam izšķīdinot GAA skābē, sagatavoju 0. šķīdumu.1 moli hlora ūdenī ar peroksīdu un NaCL, pievienoju to GAA mefedrona šķīdumam, krāsa nedaudz mainījās uz dzeltenu, pēc 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā un 7 dienas nedēļā refluksējot, es veicu A/B un man par prieku, ka sagatavotais produkts atšķīrās no mefona, jo tas bija ļoti patīkams, un arī degšana bija daudz cietāka nekā parasti, jo īpaši pēc IPA pārkristalizēšanas, tam noteikti ir šādas īpašības.
BioAssai :
20mg - neliela stimulācija nav mch
80mg - tā bija patīkama aktīva deva, no kuras mana draudzene nevarēja beigt runāt.
150mg - laimīgs kā džokers, nepārtraukts jauns grūts, var pārtraukt domāt, vai es izkrāptu to stulbu meiteni vai nē no rīta nokļūt gultā.
BioAssai :
20mg - neliela stimulācija nav mch
80mg - tā bija patīkama aktīva deva, no kuras mana draudzene nevarēja beigt runāt.
150mg - laimīgs kā džokers, nepārtraukts jauns grūts, var pārtraukt domāt, vai es izkrāptu to stulbu meiteni vai nē no rīta nokļūt gultā.