jā, tieši šo ceļu es izmēģināju. Tā pati lappuse no roda. Tas bija pirms vairākiem gadiem covid laikā, kad es biju mazliet bonkers no visa brīvā laika manā laboratorijā un es darīju tik daudz narkotiku, cik vien iespējams, par to, ka bija diezgan tālu prom es darīju diezgan labi, man jāatzīst lol (im off visas cietās narkotikas tagad ).... Es nevaru precīzi atcerēties, vai bija kādas variācijas, es tikai zinu, ka tas bija šis process, ko es atkārtoju savā laboratorijā. visas veiktās modifikācijas bija vienkārši pielāgotas manam aprīkojumam. Manā rīcībā esošā efedrīna tīrība varbūt bija apšaubāma, un man tā bija varbūt tikai grams. Problēmas radās, kad mēģināju to attīrīt, un, tā kā tas ir katinons un tam ir karbonils, tas šķīst gan ūdenī, gan nepolāros šķīdinātājos. un ar to nelielo daudzumu, kas man bija, es to visu zaudēju, veicot A/B ekstrakciju.... . Līdz brīdim, kad es izdomāju, kā ekstrahēt efedrīnu ar aptuveni 75% efektivitāti, es jau biju metamfetamīnā...
tbh permanganāts ir diezgan intensīvs, un Džonsa reaģenta veids bija labāks. es atceros, ka domāju, ka daudz. es varēju iegūt kaut ko ar Džonsa reaģenta veidu, kas bija ievērojami vairāk nekā permanganāts... jo jums JĀ attīra, jebkurš atlikušais permanganāts izraisa intensīvu smadzeņu bojājumu... un varbūt tas bija tas.
Džonsa reaģenta metode arī nav bez saviem slazdiem, ar šo metodi ir pieminēta šī baltā vai sarkanā "masa, kas ir ievērojami samazināta iznākuma pazīme"..... Es no tā nevarēju izvairīties, bet kaut ko tomēr dabūju. Tomēr atkal es to daru 20 ml mēģenē ar gramu vienlaicīgi, jo esmu smags narkotiku lietotājs... Tātad...... Hidroksilgrupas oksidēšana benzila stāvoklī (ko mēs darām) ir diezgan vienkārša, cik es saprotu (tās reducēšana līdz metamfetamīnam ir ļoti sarežģīta), un tāpēc varētu būt draudzīgāki, maigāki oksidētāji, kas nebija labi zināmi rodija laikos... piemēram, piridīnija hlorhromāts (PCC). bet man nav ne jausmas par šīm iespējām, lai būtu godīgs.....