Question Vai es varu kristalizēt amfetamīnu

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Tāpēc es gribēju uzzināt, vai amfetamīnam varētu veikt HCl kristalizāciju?

O Pirmkārt: vai tas vispār ir iespējams

O O Otrkārt: ja tas ir iespējams, vai man vienkārši ievietot mēģeni ar HCl bez amfetamīna bāzē, vai arī man pagatavot tīru amfetamīnu un izšķīdināt to kaut kur.

O Treškārt, kādā maisījumā es varu izšķīdināt amfetamīnu, lai tas būtu kristalizācijai gatavs maisījums?

Paldies visiem par palīdzību uz citiem maniem jautājumiem!!!

HHH

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
@Bartholomeus atbildē šajā tēmā ir teikts: "Izžāvējiet pastu, kad iegūts izžāvēts sulfāts, izšķīdiniet to ūdenī, pievienojiet NaOH šķīdumu, lai iegūtu atpakaļ tīru brīvbāzes amfetamīnu. Pēc tam tīru frībāzi izšķīdiniet šķīdinātājos, piemēram, metanolā/IPA/acetonā, pievienojiet skābi un voila, jums vajadzētu iegūt tīru produktu. Vai arī vienkārši izžāvējiet pastu, kad iegūts izžāvēts sulfāts, atkal pievienojiet tam bezūdens aukstu acetonu un attīriet to dažas reizes šādā veidā".

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ine-purification-by-acid-base-extraction.788/ šis pavediens var palīdzēt 2

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Vai jūs zināt, kas ir tīrība?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
tbh, es neesmu visizglītotākais ķīmijā, bet es domāju, ka tas ir atkarīgs no tā, cik reižu to mazgā ar acetonu.

saskaņā ar skābes/bāzes ekstrakcijas pavedienu, ko es jums nosūtīju, tīrs amfīns ir "balts (var būt tikko pamanāms krēmkrāsas vai pelēks tonis), smarža ir pilnīgi bez smaržas, garša ir rūgta. Smalkgraudains pulveris, sauss, viendabīgs, nav eļļains, šķīst ūdenī bez atlikuma."

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Protams, cilvēks, es to izmēģināšu. Paldies!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
ja tas darbojas, varbūt u varētu kļūt par pārdevēju šeit c;

lmk!!

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Amfetamīna hidrohlorīds ir daudz labāks par sulfātu, pamēģiniet, ja jums ir iespēja, bet iegūt kristālus iztvaicējot ir diezgan grūti, jo tas ir tik higroskopisks, bet, izkausējot un atdzesējot, tas veido sava veida kristālisku struktūru.