Question Bērzu reducēšana, izmantojot mikroviļņu apstarošanu - H3PO2/I

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Esmu lasījis rakstus, kuros mikroviļņu apstarošanā ir izmantots hipofosfors, arī jods ir izmantots mikroviļņu vidē, tāpēc man radās jautājums, vai kādam ir informācija par bērza reducēšanas mikroviļņu apstarošanu, izmantojot hipofosforu, jodu un psedofadrīnu?

Teorētiski es domāju par svētās trijotnes iepriekšēju sajaukšanu, pievienojot to mikroviļņu krāsnī, pēc tam iestatot zondi zem 160 °C, sākot ar mazu jaudu un palielinot to līdz 160 °C..

Ja "smarža" nav nosakāma, tad ielieciet to atpakaļ mikroviļņu krāsnī vēl vienai apstarošanai.

Vai kādam ir literatūra par šo tēmu?

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Bērza reakcijā izmanto nātrija vai litija metālu šķidrā bezūdens amonjakā, bastarda variācijā, ko sauc par "sakratīt un cept", amonjaks tiek ražots uz vietas, abām nav nekāda sakara ar reakcijām, kurās izmanto jodu un sarkano fosforu vai H3PO2 vai H3PO3, vai NaI vai KI ar H3PO4. Pilnīgi atšķirīga būvlaukuma atvainošanās. Visas šīs reakcijas ir eksotermiskas, ļoti eksotermiskas, tāpēc nav vajadzīga mikroviļņu krāsns vai tamlīdzīgas ekstrasensīvas reakcijas.

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Paldies, draugs, izskatās, ka es pieķeršos mantijai.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,086
Deals
1
Mikroviļņu krāsnīm ir pārsteidzošs neizmantots potenciāls ķīmijā reakcijas laika un reakciju bez šķīdinātāja jomā, taču, lasot par šīm lietām, ir svarīgi paturēt prātā, ka mikroviļņu krāsns ķīmijā nav tas pats, ar ko jūs sildāt zupu.
Pirmkārt, mikroviļņu krāsns jūsu virtuvē izmanto "darba ciklu", lai regulētu jaudu. Ja iestatāt mikroviļņu krāsni uz 50 % jaudu, patiesībā tā darbojas ar pilnu jaudu un 5 sekundes ieslēdzas un 5 sekundes izslēdzas ( ne tieši 5 sekundes, tas atšķiras atkarībā no ražotāja, bet vienkārši darbojas ar pilnu jaudu un pēc tam nemaz neiedarbojas). Zinātniskā mikroviļņu krāsns faktiski regulē magnetrona jaudu. Mikroviļņu starojuma viļņa garums arī ir regulējams, un parasti tas ir ievērojami mazāks nekā komerciālajā iekārtā.

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Paldies, draugs, es atnesu ķīmijas mikroviļņu krāsni, jo mana iecienītākā P2P metode ir leikarts. Sūda iznākums, bet amiņš pilns ar jaudu.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
"Smarža" - es pieņemu, ka jūs domājat RP/I vai līdzīgas reakcijas specifisko smaržu, kas liecina, ka reakcija ir pabeigta, jā?
Tev ir daži smieklīgi fakti: "Smarža" ir fenilacetona jeb P2P smarža. Jā, nopietni. Ļoti skāba vide un augsta temperatūra izraisa dažu metametānu hidrolizāciju līdz P2P, un tā ir "smarža".

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
patiesais stāsts. Es vienmēr domāju, ka tā ir grod dope smarža. līdz nesen strādāju ar p2p

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Es nekad neaizmirsīšu, kā mans mentors izvilka papīra dvieļa gabaliņu, kas bija ievietots kondensatorā, un viņš teica: "Smaržo to!" Pirms smaržošanas es pajautāju, ko es meklēju, viņa atbilde: tas smaržo labi, bet tu zini, ka tas tev kaitē. Haha Fenilacetons. Jūsu taisnība.