No 0 līdz 0+1
Man ir nulle ķīmijas zināšanu. Vienkārši kādu dienu sašutu, kad mani uzkaitināja ar karti, lai nopirktu Zyrtec. Iemesls, protams, bija tāds, ka cilvēki izmanto efedrīnu metamfetamīna ražošanai.
(Starp citu, lūk, kā.) Tajā konkrētajā dienā tas mani patiešām sadusmoja. Kāpēc man būtu jācieš neērtības tāpēc, ka kāds, ko es pat nepazīstu, ražo metamfetamīnu? Tas ir kaut kāds minoritātes ziņojuma bullshit, fuck that, innocent until proven guilty mother fucker. Ja jūs padomājat, tas ne ar ko neatšķiras no KYC, lai valdība varētu izsekot, kā jūs tērējat savus BTC........... oh wait, par ko es runāju?
Anyway, pa ceļam uz mājām, es domāju, "Es gatavojos padarīt kādu Meth". Nekad agrāk nebiju domājis to darīt, bet viņi man ielika šo ideju galvā.
Kopš tā laika tas man ir kļuvis par foršu slepenu hobiju (nemēģinu to pārvērst par biznesu). Esmu pārbaudījis vairākus resursus, un informācija ir pieejama, es iemācījos, kā vienas dienas laikā pagatavot "shake & bake" (vienu katlu)... bez uguns kurināšanas! Tomēr BBGate ir vienīgā vieta, ko esmu atradis, kas man liek justies pietiekami pārliecinātam, lai atkāptos no apmales. Šajā forumā var doties tik seklumā vai tik dziļi, cik vien vēlies, lai gūtu zināšanas.
Viss, kas jums nepieciešams, ir šeit!
Viņi publicē receptes, aprīkojumu un nepieciešamos reaģentus. Tad viņi veido video, lai soli pa solim parādītu, kā to darīt. Ja jums rodas jautājumi, kāds atbildēs, un jūs varat uzticēties atbildei, jo to ir pārbaudījuši vairāki eksperti (lai gan viņi bieži vien nav vienisprātis par "pareizo" atbildi).
Jums nav reaģentu vai aprīkojuma? Viņi jums parādīs, kā tos pagatavot, vai, ja vēlaties, iegādājieties.
Vienīgais, ko BBGate nenodrošina, ir iniciatīva un neatlaidība. Taču jūs atradīsiet iedrošinājumu!
Sāciet ar šīm
Vienkāršajām receptēm un pajautājiet, ko nezināt. Bet vispirms pamēģiniet sameklēt forumu, jo esmu atklājusi, ka, ja man ir kāds jautājums, kāds cits to jau, iespējams, ir uzdevis.