Jā, cilvēk, pastāstiet man par to.
Tas nav pārāk sen, kad es patiesībā sāku novērtēt pat darbu, kas saistīts ar lielu daudzumu kaut kā izgatavošanu laboratorijā. Vienalga, vai tās būtu zāles vai kādi citi interesanti savienojumi. Tā bija mana patiesā mīlestība pret ķīmiju, kas mani uztur.
Ikreiz, kad jūtos apgrēcīgi un vēlos to atmest, es vienkārši domāju par to, cik daudz esmu iemācījies šajā ceļā un kā tas fundamentāli palīdzēja manām zināšanām par ķīmiju kopumā. Galu galā es sasniedzu tādu dzīves punktu, kad tas vairs nebija darbs. Tam nebija nekāda sakara ar narkotikām. Pēkšņi man apkārt bija brīnišķīgi cilvēki brīnišķīgā laboratorijā ar brīnišķīgu aizraušanos. Es sapratu, ka tas, ko daru, vairs nav tikai projekts vai veltījums, tā ir retu savienojumu reta pētniecība, par ko daudzi pat nav dzirdējuši vai redzējuši savām acīm.
Es vēlos, lai to, ko mēs darām, neierobežotu bezjēdzīgi noteikumi un ierobežojumi. Es vēlos, lai mūs necenzētu, lai mēs neteiktu to, ko vēlamies, nedarītu to, ko vēlamies, un neņemtu to, ko vēlamies. Es neesmu anarhists. Es nedomāju, ka mums visiem vajadzētu vienam otru nogalināt maznozīmīgu lietu dēļ. Bet es ticu patiesai brīvībai. Daži cilvēki, kurus es pazīstu, un daži no BB foruma dalībniekiem man šķiet patiešām talantīgi cilvēki. Es domāju, padomājiet par to. Mēs visi strādājam šajā ierobežotajā vidē, kur mūs nepārtraukti uzrauga, ko mēs darām. Tomēr mums joprojām izdodas sintezēt savienojumus, par kādiem līdz šim nav dzirdēts valdības finansētās laboratorijās, kuras bieži vien pašas cīnās, lai to paveiktu (runāju, pamatojoties uz reālu personīgo pieredzi).
Es vēlos, lai pienāktu diena, kad mēs pārtrauksim šo neprātu un sapratīsim, ka attiecības starp cilvēkiem un narkotikām var pastāvēt simbiozi bez nevajadzīgas vardarbības.
Pirms narkotiku ražošanas es biju ķīmiķis. Bet es patiesi sāku dzīvot šo apbrīnojamo, piedzīvojumu un mīlestības pilno dzīvi tikai tad, kad sāku ražot narkotikas. Ja esmu spējīgs izgatavot savienojumu, nekaitējot ne sev, ne citiem. Man tas pieder. Neatkarīgi no tā, ko jūs man sakāt vai kā mēģināt mani manipulēt ar savu muļķīgo stāstu par to, kā es izpostīju cilvēku dzīves. Ziniet, ko es redzu? Patiesus, reālus cilvēkus, kas skatās man tieši acīs un pateicas man par to, ka ļāvu viņiem to piedzīvot. Es ļāvu viņiem piedzīvot mīlestību un patiesas laimes sajūtas. Drošā veidā, nekaitējot sev ar netīrām, sūdāmām narkotikām, ko viņi redzēja pirms mana produkta parādīšanās uz ielām.
Fuck war on drugs. Jājebties tiesībaizsardzības iestādēm un visiem ierēdņiem, kas atbalsta šo bullshit. Dzīvojiet brīvi cilvēki. Neļaujiet nevienam jūs pierunāt rīkoties citādi.