Question Vislabākais vakara kņada

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Kādu brīdi pārdomāju šo jautājumu, un tad sapratu, ka šis, iespējams, ir ideāls forums, kur to pajautāt.

Es gribētu uzzināt, ko man vajadzētu lietot, lai vakarā gūtu patīkamu, vienmērīgu dūšu? Nevar lietot marihuānu. Nekad nav bijušas labas attiecības ar to, sākot jau no vidusskolas laikiem. Nezinu, vai tas ir iespējams, bet man šķiet, ka man ir alerģija pret marihuānu.
Mans ideālais vakara palīgs būtu kaut kas tāds:
  • Vēlos to lietot, kad atgriežos mājās, un lai iedarbība ilgst apmēram 4 stundas.
  • Ir patīkama viegla līdz vidēji viegla eiforijas sajūta.
  • ir neliels MDMA "mīlu visus" efekts, bet ne visu.
  • liek man justies relaksētam un bez stresa, bet ne miegainamam vai miegainamam.
  • Nav koordinācijas vai runas problēmu. Vēlos, lai varētu izklaidēties un runāt ar cilvēkiem, nezinot, ka esmu kaut ko lietojis.
  • Man nerada miega problēmas
  • Nav smagas paģiras
Esmu diezgan labi iepazinies ar stimulējošām vielām, bet ar citām vielām ne tik labi. Tātad, vai šis bērns pastāv????

Es vienkārši meklēju kaut ko, kas noņemtu stresu, kad es atgriežos mājās. Labu dūkoņu, sajūtu nelielu eiforiju un atgādinājumu, ka viss būs kārtībā. 😏 Labi, labi, labi, labi...

Es tiešām gaidu, ko cilvēki ieteiks. Tikai domājot par to, mani pārņem drebuļi!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Atkarībā no tā, uz ko jūs atsaucaties. Esmu darījis legāli izrakstīto Gabapentīnu un Lyrica, bet tie, visticamāk, nav tie, par ko jūs runājat.

Atceros, ka Lyrica bija tikai labi, un Gabapentīns man nekad neko nedeva. Bet es nesen izlasīju, ka, ja devas ir sadalītas pa daļām, tas ir efektīvāks. Tā vietā, lai lietotu 1200 mg uzreiz, viņi ieteica apēst kaut ko treknu (piemēram, speķi) un tad lietot 600 mg. Pagaidiet stundu un iedzeriet 300 mg, pagaidiet vēl stundu un iedzeriet pēdējo 300 mg kapsulu.