- Reaction score
- 1
Jums ir jānoņem java, lai mēs nopietni uztvertu jūsu .onion tīmekļa vietni. Ja vēlaties, lai jūsu vietnei pievienotos vairāk cilvēku, ja vēlaties, lai jūsu vietnē tiktu dalīts bezgalīgs informācijas apjoms, ir pienācis laiks atteikties no java. Nopietni, vai ar jums kaut kas nav kārtībā, vai jūs esat tiesībaizsardzības iestāde? Šādai tīmekļa vietnei ir jāstrādā ar pilnībā drošu tor pārlūkprogrammas drošību, kas iestatīta uz pilnu, ja jūs sagaidāt jauku lielu informācijas un lietotājvārdu plūsmu no pieredzējušajiem. Līdz tam ikvienam, kas izmanto šo vietni....Es iesaku jums palikt prom no tā. Attiecībā uz šo piegādātāju "constantylous" vai kaut ko līdzīgi, šo piegādātāju es esmu redzējis tikai pieminēts šajā vietnē. Noņemiet Clearnet vietni un ejiet tikai .onion. Tas ir mans reccomendation, Es domāju, ka jums būs vairāk panākumu ar izaugsmi šajā forumā.
Jūs nodrošināsiet uzticību un drošu platformu kopienas diskusijām, tad jums būs cilvēki, kas piedāvās jums pakalpojumus. Izmēģiniet to un redzēsiet, cik "sekotāju" jūs iegūsiet.
Jūs nodrošināsiet uzticību un drošu platformu kopienas diskusijām, tad jums būs cilvēki, kas piedāvās jums pakalpojumus. Izmēģiniet to un redzēsiet, cik "sekotāju" jūs iegūsiet.
Last edited: