Question Anonīmā paku sūtīšana

V€ctor Company

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Kāds ir iespējami anonīmākais veids, kā es varu nosūtīt sūtījumu ASV vai Eiropā, izmantojot izsekojamu pakalpojumu, piemēram, USPS priority vai Deutsche post ar izsekojamu sūtījumu Eiropā?

Es redzu daudz ziņu par to, ka šie pārdevēji tiek arestēti, jo pasta sūtījumi tiek izsekoti līdz tiem, kā rezultātā mēs galu galā tiktu pieķerti ar rokām. Kā es to varētu izdarīt?

gus.fring

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
62
Es biju lasījis šāda veida jautājumu pirms
Pārbaudiet jautājuma saiti, iespējams, jūs atradīsiet savas problēmas risinājumu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Vēl viena piezīme. Sākt kontu uss tiešsaistē ar viltotu vai aizņemtu vārdu. Iegādājieties priekšapmaksas vīzu ar skaidru naudu Walmart un ielādējiet to, izmantojot skaidru naudu klientu apkalpošanas dienestā, lai iegādātos pasta sūtījumus. Kad pērkat pasta sūtījumu, jūs vienkārši ievadāt svaru un adresi, un tiek izveidota etiķete. Iegādājieties etiķetes, kamēr esat Kroger vai bibliotēkā, izmantojot publisko wifi. Pēc pirkuma iestatiet printeri (savā klēpjdatorā vai telefonā, lai drukātu uz pdf, lejupielādējiet etiķetes pdf formātā, dodieties mājās un izdrukājiet tās bez wifi savā printerī. Vislabākais variants, iespējams, ir iegādāties jaunu 40 dolāru printeri un nekad to nepieslēgt wifi. Nereģistrējiet to. Nelejupielādējiet etiķetes savā mājas tīklā. Neizmantojiet debetkarti, lai tās iegādātos. Neņemiet tās pasta nodaļā. Iemetiet tās kastītē ārā. Rūpīgi padomājiet, kā izvairīties no identifikācijas