D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 Jan 1, 2023 #1 Ja es tikai gribētu izgatavot amfetamīnu, nevis metamfetamīnu, lai man izrakstītu adderall. Kā es varu zināt, kuras tēmas ir paredzētas amfetamīnam un kuras metamfetamīnam?
Ja es tikai gribētu izgatavot amfetamīnu, nevis metamfetamīnu, lai man izrakstītu adderall. Kā es varu zināt, kuras tēmas ir paredzētas amfetamīnam un kuras metamfetamīnam?
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 01 Jan #2 Domāju, ka tādam vajadzētu būt marķētam, bet kā tam var uzticēties? D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Man godīgi vajadzīga palīdzība, jo mans Dr. ir dīnuss, un man ir grūtības funkcionēt vismaz 3 dienas bez adderall. Es gribētu apiet Upvote 0 Downvote
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Man godīgi vajadzīga palīdzība, jo mans Dr. ir dīnuss, un man ir grūtības funkcionēt vismaz 3 dienas bez adderall. Es gribētu apiet
Man godīgi vajadzīga palīdzība, jo mans Dr. ir dīnuss, un man ir grūtības funkcionēt vismaz 3 dienas bez adderall. Es gribētu apiet