Question Par pseidoefedrīna / sarkanā P attīrīšanu

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Labdien, man ir trīs jautājumi;

1-) Vai katra sērkociņu kastītes aizdedzināšanas spilventiņi satur sarkano fosforu? Ja nē, kā es varu pārliecināties, vai kādā no tām tas ir? Vai var izmantot kādas testēšanas metodes?

2-) Es mēģinu attīrīt pseidoefedrīnu no tabletēm pret saaukstēšanos un gripu. Katrā no tām ir 30 mg psefedelīna un 300 mg ibuprofēna. Neaktīvajām sastāvdaļām tajās ir ķekars atkritumu, kas traucē attīrīšanas procesam. Esmu ievērojis attīrīšanas pamatpakāpes, kas aprakstītas tēmā "mets no tabletēm". Bet iegūtais materiāls ir lipīgs un, manuprāt, traucē sintēzes procesam. Pašlaik domāju izšķīdināt tabletes ūdenī, pievienot NaOH, līdz reakcija apstājas, lai pārvērstu pse brīvās bāzes formā un koncerta ibu tās sāls formā. Izskalot ar toluolu, atbrīvoties no ūdens slāņa un ūdenī nešķīstošajiem atkritumiem. Un tad caur toluoluolu uzburbuļo bezūdens HCL gāzi, lai pārvērstu pse atpakaļ sāls formā un percitipātu ārā. Vai tas nodrošinās labu pseidokvalitāti?

3-) Vai ir iespējams izgatavot metamfetamīnu bez refluksa aparāta? Uzkarsēšana 80 C temperatūrā 48-72 stundas varētu darboties bez refluksa un izmantojot labi noslēgtu korķi?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Tas ir pieejams eBay bro. Tas ir pieejams visur, ja vien daudzums ir neliels. Nevajag f****** ar sērkociņu flakoniem un b******* tamlīdzīgi. Vienkārši pasūtiet to nelielos daudzumos pa reizei

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Manā dzīvesvietā tas nav pieejams, man ir jāizmanto sarkanā P/Idodīna metode.