- Reaction score
- 2
Sveiki. Veicot sintēzi benzolā / toluolā / ksilolā / DCM, pietiek izšķīdināt BK4 jebkurā no minētajiem šķīdinātājiem, pievienot metilamīnu 40% ūdenī un pēc tam karsēt kopā, maksimāli enerģiski maisot 3 h 60 °C temperatūrā? (2 h un 40 grādos DCM gadījumā)
Visbeidzot atdaliet ūdens slāni no organiskā slāņa. Organisko slāni dažas reizes noskalojiet ar ūdeni, un jūs varat ķerties pie paskābināšanas?
Vai šis ir process, vai arī es kaut ko esmu palaidu garām?
Starp citu, lai neuzsāktu otru tēmu, jautājums Nr. 2.
Kādas ir reaģentu sākuma proporcijas (temperatūra un reakcijas laiks iepriekš), cik L šķīdinātāja un cik L m40 uz 1 kg BK4, lai būtu optimāli?
jautājums. Vai pēc organiskās fāzes mazgāšanas, tā vietā, lai pievienotu vienādu tilpumu acetona un pēc tam sašķidrinātu ar koncentrētu sālsskābi 35-37 % ūdenī līdz pH 5,5-6, acetona vietā var izmantot IPA vai etilacetātu?
Paldies par jūsu laiku un vērtīgo padomu
Visbeidzot atdaliet ūdens slāni no organiskā slāņa. Organisko slāni dažas reizes noskalojiet ar ūdeni, un jūs varat ķerties pie paskābināšanas?
Vai šis ir process, vai arī es kaut ko esmu palaidu garām?
Starp citu, lai neuzsāktu otru tēmu, jautājums Nr. 2.
Kādas ir reaģentu sākuma proporcijas (temperatūra un reakcijas laiks iepriekš), cik L šķīdinātāja un cik L m40 uz 1 kg BK4, lai būtu optimāli?
jautājums. Vai pēc organiskās fāzes mazgāšanas, tā vietā, lai pievienotu vienādu tilpumu acetona un pēc tam sašķidrinātu ar koncentrētu sālsskābi 35-37 % ūdenī līdz pH 5,5-6, acetona vietā var izmantot IPA vai etilacetātu?
Paldies par jūsu laiku un vērtīgo padomu