A-eļļas pārvēršana amfetamīnā ar metanolu + sērskābi

ShalOhm

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
1
Sveiki visi !
Man vajag, lai jūs uz recepti, ka es nezinu.

Parasti, lai iegūtu amf sulfātu no a-eļļas, es izmantoju sērskābi + acetonu, kā paskaidrots šeit: http: //bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...mine-synthesis-from-p2np-via-al-hg-video.196/.

Bet ne tik sen mani uzaicināja apskatīt citu veidu.
Lai to izdarītu, mēs izmantojām :
- 2 000 ml A-eļļas
- 3 060 ml metanola
- 440 g sērskābes 98%.

Mana loma bija tikai klausīties un darīt to, ko man lūdza (neiejaukties procesa laikā).
Kā tas notika :
- Vispirms visas sastāvdaļas ielikām saldētavā, lai vēlāk reakcija ar sērskābi noritētu vienmērīgāk.
- Tad mēs sajaucām eļļu ar metanolu.
- Apmēram pēc 10-15 minūtēm, lai pārliecinātos, ka šķīdums ir ļoti labi sajaukts, mēs lēnām iedzērām skābi un turpinājām maisīt.
- Beigās PH bija 7,8. Uz 20 stundām ievietojām saldētavā.
- Tā kā saldētava ir maza, galīgais maisījums tika sadalīts 4 daļās. No sajaukšanas beigām līdz brīdim, kad pēdējo daļu ielikām ledusskapī, PH uzlabojās līdz 8,1.
- Ar 2 l amph bāzi mēs pagatavojām apmēram 4,5 kg.

Pēc tam es biju ļoti vīlusies, jo man radās daudz jautājumu, bet cilvēki, kas man to parādīja, nav ķīmiķi, vienkārši ievēro recepti, kas viņiem ir...

Tātad, pirmkārt, vai jūs zināt, vai tas ir likumīgs veids, kā no a-eļļas pagatavot amfetamīna sulfātu?

Mēs neveicam nekādu filtrāciju, daži atlikušie šķīdinātāji joprojām var būt klāt un pazemināt tīrību?

Vai pietiek ar Ph 7,8? Vai tas, ka tas atgriežas līdz 8,1, ir problēma?

Galīgais rezultāts bija balts, bet lokāli mēs redzam dzeltenu/oranžu plankumu (ļoti lokāli un nešķiet, ka tas paplašinās).

Iespējams, ka jums ir vajadzīga papildu informācija, ko es aizliedzu pateikt, vienkārši pamaniet mani ;)

un, ja šis gadījums jau bija citā amatā, es patiešām atvainojos par neērtībām!

Paldies jums visiem !

Phanyl666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Protams, tās legit, lai pelnītu naudu nav tīrs stuff..
Es izmantotu acetonu, tas žūst ātrāk, lai atstātu tīru sausu pulveri, nevis to slapjo fucking pastas, kas prasa mūžīgi izžūt..
Ph ir labs, varbūt vēl pāris ml sērskābes, lai visa eļļa pārvēršas un neatstāj smaržu produktā.
Atcerieties, ka amfetamīna sulfātam ir jābūt sausam pulverim, un tam vispār nav smaržas.
Veiksmi

peaks

See my products
Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
70
Ph 6,8/7 bro vairāk sērskābes!

ShalOhm

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
1
Parasti man tas ir aptuveni 6/6,5. Taču šoreiz es nebiju MC.
Galvenā atšķirība šoreiz bija tāda, ka pēc sasaldēšanas parādījās kāds dzeltens plankums, varbūt sajaukšana nebija perfekta...

Professor

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Droši vien tas ir muļķīgs jautājums, bet vai man vajadzētu sasaldēt pārklātu vai neapklātu?

ShalOhm

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
1
Es to daru atklāti, bet, ja godīgi, es nezinu, vai ir tik liela atšķirība.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Cik blīvs filtrs ir jāizmanto?