Question Jauna fenililamīna stimulanta sintēze, ko jūs nekad neesat redzējuši

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tāpēc es skatījos papildfailus, lai ( kaut kādu iemeslu dēļ saite rīks nedarbojas 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
Un es pamanīju, ka šī ir derīga reakcija, bet par velti es nevaru panākt, lai mans tālrunis parādītu man attēlu ar iupac nosaukumu. Palīdziet man, mans labākais minējums ir uz attēla
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
N-etil-N-metilanilīns ir izomērs, kurā 2. metildaļiņa daļa ir saistīta ar slāpekli, nevis ar beta oglekli. Esmu redzējis scenārijus, kuros šo ķīmisko vielu sauc arī par N-etil-N-metilanilīnu. Cikloheksāns ir anilīns tāpēc, ka amīns ir uz 1. oglekļa. Tas ir cikloheksilamīns ar etilsibe ķēdi, kas satur 2 metilgrupas.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Tā ir fenilgrupa.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tā ir viegli domāt, bet pēc visu nosaukumu konvenciju izmēģināšanas, ko varēju izdomāt, es pamanīju tendenci. Tendence bija tāda, ka katram fenilamīnam bija. Amins sānu ķēdē, 3. ogleklis. Es apskatīju 100 fenilamīna savienojumus, un nevienā no tiem amīns nebija pirmajā pozīcijā. Tad es jautāju Google w
Kas ir cikloheksāns ar amīnu. Tas ir anilīns. Saistīts ar attēlu
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Jūs turpināt to saukt par cikloheksānu, lai gan tas ir benzols, tas ir mans viedoklis.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Nu es neiebilstu, jo tam ir 3 dubultsaites, bet benzols ir cikloheksāns, bet šī konkrētā ķīmiskā viela ir anilīns, jeb aminobenzols, benzilamīns vai fenilamīns. Skatīt turpmāk. Es domāju, ka N-(PROPAN-2-YL)ANILĪNS būs stimulējošs līdzeklis, bet patiesībā tas ir cns nomācošs līdzeklis.