Es no TGRC pasūtīju 1 kilograma komplektu, kurā bija 4 reaģenti. Es pievienoju 4 reaģentus 5 l kolbā istabas temperatūrā. Pēc tam izmantoju virspusējo maisītāju, lai homogenizētu šķīdumu. Pēc apmēram 5 minūtēm es izmantoju savu 5 litru sildīšanas kolbu ar 2 dažādām temperatūras mērierīcēm, lai paaugstinātu temperatūru līdz 79 grādiem pēc Celsija uz 6 stundām ar pastāvīgu maisīšanu. Pēc 6 stundām es ļāvu šķīdumam atdzist līdz 60 grādiem pēc Celsija. Pēc tam es sakratīju 5 l kolbu, kas bija pilna ar šķīdumu, un pārlēju to tīrā pietiekami lielā traukā. Pēc tam šķīdumam pievienoju 5 litrus ļoti sāļa ūdens (kura dibenā sāls nekrājās, bet izskatījās ļoti sāļš). Es to pievienoju ļoti lēni, lai ļautu manam eļļainajam šķīdumam atdalīties no blīvā sālsūdens. Pēc tam ar 100 ml šļirci izsūknēju visu eļļu. Es ieliku eļļu lielā silikona traukā un ļāvu eļļai izkristalizēties un izžūt. Eļļa, ko es nevarēju ekstrahēt, galu galā izžuva un peldēja sālsūdens virspusē, un man izdevās iegūt šo kristālu, bet tajā bija nedaudz sāls. No 1000 gramu komplekta es ieguvu 1200 gramus.