Question 55 galonu mucu rakstīšana?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Tāpēc es zinu, ka šī vieta ir orientēta uz ķīmisko vielu un iekārtu pārdošanu, bet es domāju, ka būtu ļoti produktīvi, ja daži no šeit esošajiem locekļiem ar pieredzi mērogā sniegtu mums dažus rakstus par to, kā veikt noteiktas reakcijas mērogā 55 galonu mucās.

Es zinu, ka liela mēroga laboratorijās izmanto tādas lietas kā 55 galonu mucas, minēto mucu sildīšanas apvalkus, maisīšanas ierīces šīm mucām, un, godīgi sakot, tas ir diezgan izplatīts, jo īpaši lielajiem ražotājiem, kuri izmanto iekrāvēju, lai visu dienu pārvadātu mucas ar ķīmiskām vielām.

Es tikai saku, ka, dodot cilvēkiem lētāku un diskrētāku veidu, kā sintezēt lietas, viņi var saražot vairāk, kā arī ilgāk saglabāt uzņēmējdarbību, kas nozīmē vairāk naudas ķīmisko vielu un iekārtu pārdevējiem.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
Es tam piekrītu.
Sagatavošanās liela mēroga ražošanai ir dārga, un iespēja, ka kādam ir nauda 50 vai 100 l reakcijas traukam, nav reāla. ne sākumā. Es redzu to vērtību un no visas sirds atbalstu viena vai pat viena 100l un viena 5l iegādi.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Tas ir atkarīgs no tā, ko vēlaties izgatavot. Amfetamīnu var ražot 1000-2500 l nerūsējošā tērauda tvertnēs. Izgatavotas no jauna vai vecas ražošanas tvertnes, piena tvertnes utt...

200L mucas vai 1000L ibc tvertnes nabh4 reakcijai, lai ražotu mdma

200L mucas 10L metamfetamīna ražošanai 30 minūtēs ar al/hg

un es varu turpināt...

Iemesls, kāpēc cilvēki šeit par to neraksta, ir mēģinājumi un kļūdas. Testēšanas laikā jūs maksājat daudz "mācību naudas" par neveiksmēm. Kāpēc dot cilvēkiem savus tricus par velti, ja tu izķer 100k vērtu produktu, lai izgudrotu labu recepti.

Piemēram, 4mmc, 1kg skala ir viegli, 50kg skala ir elle.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
jā, tas ir loģiski. tas būtu diezgan intensīvas 30 min. Vai nav problēmas ar karstumu, kas iznīcina amīnu? 100 gramu partijās tas kļuva diezgan karsts.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Jā, karstums ir liela problēma

Solution