Es meklēju 4-MMC vai mefedrona ražotāju. Es meklēju arī tos, kas var ražot vai piegādāt 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK un 5-meo-pce (vai pcp). Es neņemšu vērā pārdevējus, kas izspiež cenas, un tos, kas ir nepieredzējuši. Es pērku lielos apjomos, bet sāku ar mazāku daudzumu, kas laika gaitā palielinās atkarībā no tā, cik labi es jūtos ar piegādātāju. Par tām nav iespējams vienoties.
Īpaša tīmekļa vietne un/vai klātbūtne DN tirgū ir priekšrocība, bet nav obligāta, ja par jums ir kāds atbilstošs cilvēks, kas par jums galvotu.
Darījumam jābūt noslēgtam uz apsardzes rēķina.
Nākotnē plānoju izveidot savu 4-MMC. Bet, ja piedāvājums būs lielisks un piegādātājs profesionāls, es apsvēršu iespēju pašam to neražot un turpināšu pirkt. Esmu pieradusi pie augstas tīrības pakāpes un profesionāli izgatavotiem produktiem, tāpēc zinu, kā izskatās pareizs produkts, un būšu ļoti izvēlīga.
Īpaša tīmekļa vietne un/vai klātbūtne DN tirgū ir priekšrocība, bet nav obligāta, ja par jums ir kāds atbilstošs cilvēks, kas par jums galvotu.
Darījumam jābūt noslēgtam uz apsardzes rēķina.
Nākotnē plānoju izveidot savu 4-MMC. Bet, ja piedāvājums būs lielisks un piegādātājs profesionāls, es apsvēršu iespēju pašam to neražot un turpināšu pirkt. Esmu pieradusi pie augstas tīrības pakāpes un profesionāli izgatavotiem produktiem, tāpēc zinu, kā izskatās pareizs produkts, un būšu ļoti izvēlīga.