Jūs uzsildāt ūdeni līdz 80C, izšķīdināt tajā savu produktu (attiecība 1ml uz 1g), pēc tam pārlejat šķīdumu termosā. cieši aizverat termosu un atstājat to vienuviet uz 2-3 dienām. pēc kāda laika atverat termosu, izlejat no tā ūdeni, izņemat kristālus no termosa dibena (tie ir tādi gabaliņi kā jūsu attēlā).
Es daru tāpat kā Jūs sakāt, bet pēc 2 dienām nekas nekristalizējās termoss bija aizvērts. es atvēru un pēc 15 minūtēm ātri kristalizējās kāpēc tā notiek ?
Acīmredzot ar divām dienām bija par maz. šķīdumam nav bijis laika pietiekami atdzist. bet tā ir ļoti laba zīme. Jūsu termoss ir lielisks. pamēģiniet to atstāt uz 5 dienām. Esmu 100% pārliecināts, ka rezultāts jūs ļoti iepriecinās. Es runāju nopietni. vienkārši pamēģiniet, un jūs nenožēlosiet. kristāls būs milzīgs!!!
tas ir tāpat. jūs ieguvāt pārsātinātu pārkarsētu šķīdumu. bet kristalizācijas centri nebija radušies (nebija pietiekami daudz laika). jūs atvērāt termosu, iztraucējāt šķīdumu, un notika lavīnveidīga kristalizācija. viss ir tieši tā, kā šādos gadījumos tam jābūt. tas nozīmē, ka jūs visu izdarījāt pareizi. tikai jādod vairāk laika.