Tā ir taisnība, ka 3-mmc ir daudz mazāk smirdīgs nekā 4-mmc jeb mefedrons. Papildus tam, tās smaržo pilnīgi atšķirīgi:
Kas attiecas uz 3-mmc, vistuvākais, kas man nāk prātā, ir noteikta veida medicīniskais ģipsis (vācu zīmols "Leukoplast"
).
Attiecībā uz 4 mmc "kaķu čurumu" smaku:
Es lietoju meph kopš 2009. gada un dzīvoju ar kaķiem vēl senāk, un, ja godīgi, kaķu čurkstēšana man ir analoģija, ko es nekad nebūtu izdomājis...
Īstam pirms aizlieguma meph (spīdīgi balti cukura kristāli) lielākoties bija tā smaka, kas piemīt dažām dzelzceļa biļetēm vai bankas izrakstiem, kad tie tikko iznāk no printera (nevis mājas vai biroja printera, šeit runāju par publiskiem bankomātiem/biļešu termināļiem).
Tad pievienojiet vieglu hlora tablešu (peldbaseiniem) smaržu, un viss ir kārtībā!
...iespējams, ka ir kādi prekursoru vai pārkristalizēšanas šķīdinātāju atlikumi (ko es nevaru precizēt), jo pēc pienācīgas pārkristalizēšanas smaržas gandrīz nemaz nepaliek.
Kas attiecas uz visiem pēc aizlieguma meph, ko esmu nācis degustēt kopš tā laika, tad manis iepriekš aprakstīto smaržu lielākoties aizēnoja agresīvas kanalizācijas tīrīšanas līdzekļa tipa smakas, plus kāda šķīdinātāja paliekas, kas tika izmantots sintēzē, plus tas asaroti rūgtenais/pīpīgais broma dzēliens :/.